NEVEROVATNI MORENT: Memfis DEKLASIRAO Milvoki - bez Srba na terenu! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.12.2022

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NBA liga je noćas nastavljena, a odigrana su nova četiri meča.

NEVEROVATNI MORENT: Memfis DEKLASIRAO Milvoki - bez Srba na terenu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Dža Morent

Košarkaši Memfis Grizlisa ubedljivo su savladali ekipu Milvoki Baksa, rezultatom 142:101, a do trijumfa ih je nosio neverovatni Dža Morent.

Plejmejker Memfisa je ubacio 31 poen, a imao je i po deset skokova i asistencija, a sve to je uspeo da uradi za samo 25 minuta na terenu. Najbolje ga je pratio Bruks sa 18, a dva manje je dodao Tajus Džons. 

Milvoki je noćas totalno podbacio, Adetokumbo je imao samo 19 poena, što je vrlo skroman učinak za grčkog košarkaša, a još slabiji je bio Kris Midlton, koji je postigao samo tri poena, ubacivši samo jedan šut iz dvanaest pokjušaja.

Do trijumfa je stigla i ekipa Majami Hita, koja je ponovo nastupala bez Nikole Jovića. Ekipa sa Floride je u neizvesnoj završnici slavila u Hjustonu, rezultatom 111:108, a ponovo je nestvarnu partiju odigrao Tajler Hiro. 

On je ubacio 41 poen, od čega je čak 30 došlo šutem za tri poena, pošto je pogodio deset trojki iz 15 pokušaja. Najbolje ga je pratio Džimi Batler sa 20 poena, deset skokova i sedam asistencija. U poraženoj ekipi, bolji od ostalih su bili Grin sa 22, odnosno Porter sa 21 poenom.

Noćas su odigrana još dva meča, a pobede su odneli Juta protiv Nju Orleansa, odnosno Finiks protiv Los Anđeles Klipersa.

Rezultati:

Hjuston - Majami 108:111

Memfis - Milvoki 142:101

Juta - Nju Orleans 132:129

Los Anđeles Klipers - Finiks 95:111

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading