BRUKA: Nikola Jokić PONIŽEN, javnost BRUTALNO reagovala!

Autor:

Sport

30.11.2022

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je više nego zanimljivo.

BRUKA: Nikola Jokić PONIŽEN, javnost BRUTALNO reagovala!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić na utakmici Oklahoma - Denver

Zanimljivo veče u NBA ligi ostalo je za nama.

Srpskih košarkaša nije bilo na terenu, a briljirao je Luka Dončić koji je još jednom maestralnom partijom pomogao Dalasu da sruši Golden Stejt Voriorse (116:113)

U senci utakmica koje su bile na programu, pojavila se i jedna zanimljiva informacija! Naime, nekadašnji NBA šampion, Kendrik Perkins, dao je jako diskutabilnu listu prvih pet kandidata za ovogodišnje MVP priznanje.

Centar, koji je titulu osvojio sa Bostonom 2008. godine, ponizio je Nikolu Jokića, ali i Luku Dončića i Stefa Karija, te ih nije stavio među pet košarkaša za koje očekuje da će poneti laskavo priznanje ove sezone. Na njegovoj listi nalaze se Džejson Tejtum (Boston), Janis Adetokumbo (Milvoki), Devin Buker (Finiks), Dža Morant (Memfis) i Tajris Halibarton (Indijana).

 

 

Perkins trenutno radi kao stručni konsultant u "ESPN-u", ali se sada pokazao daleko od stručnog. Reakcije javnosti na njegovu listu su bile više nego brutalne, pa mu je jedan od navijača na Tviteru napisao:

- Beležio si 5,4 poena po meču u karijeri i ti ćeš nešto da pričaš!

Koliko je Kendrik Perkins daleko od istine, te koliko je ponizio pre svih Jokića i Dončića, govori i sledeći podatak - na zvaničnom sajtu NBA lige objavljena najnovija lista MVP kandidata, tamo je Jokić na trećem mestu, Dončić je prvi, Tejtum je između njih. Inače, Nikola ove sezone prosečno beleži 22,7 poena, 9,5 skokova i 9 asistencija po meču. 

Do kraja regularnog dela sezone ostalo je još mnogo, a Nikola Jokić će pokušati da posle dva uzastopna MVP priznanja NBA lige, stigne i do treće laskave titule, ali i da sa Denverom napravi bar jedan korak više u samom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading