MIHA FOLIRAO NA PRVOM SASTANKU: Siniša OSVOJIO Arijanu starom ŠMEKERSKOM TAKTIKOM - Italijanka PALA na srpski šarm!

Autor:

Sport

17.12.2022

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako se rodila ljubav za ceo život.

MIHA FOLIRAO NA PRVOM SASTANKU: Siniša OSVOJIO Arijanu starom ŠMEKERSKOM TAKTIKOM - Italijanka PALA na srpski šarm!

Foto: Instagram/printscreen

Arijana i Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović, legendarni srpski fudbaler i trener, preminuo je u 54. godini života, a do samog kraja teške borbe sa leukemijom imao je podršku porodice, prvenstveno supruge Arijane.

Siniša je bivšu manekenku i TV voditeljku upoznao na večeri, a kako bi osvojio Arijanino srce primenio je "taktiku nezainteresovanosti".

Kad sam je prvi put video pomislio sam kako bi naša deca bila lepa - otkrio je svojevremeno Mihajlović, a potom je dodao:

Bilo je namešteno da Arijana sedne kraj mene. Sve se završilo prilično hladno, s nekoliko neobaveznih rečenica. Glumio sam kao da uopšte nisam zainteresovan, a ona je uzvratila istom merom.

 

 

Arijana je žrtvovala profesionalnu karijeru zbog Mihe i želje da se potpuno posveti porodici.

Sa Sinišom je to bila ljubav na prvi pogled. Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine, jer je on bio u Sampdoriji, ja u Rimu i nismo se često viđali. Odabrala sam porodicu i rekla bih da sam dobro izabrala. Siniša me je osvojio svojom slatkoćom. Tačno je da je došao na večeru i zamolio mog oca za dozvolu da me zaprosi - izjavila je Sinišina supruga.

Siniša Mihajlović će, odlukom porodice, biti sahranjen u ponedeljak u Rimu, a od oca se emotivnom objavom na Instagramu oprostila i mlađa ćerka Virdžinija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading