NIKADA SE NEĆEMO RAZDVOJITI: Suze na Instagramu zbog Mihine mlađe ćerke - njena POTRESNA objava ledi krv u žilama! (FOTO)

Autor:

Sport

17.12.2022

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Virdžinija skrhana bolom - neopisivo.

NIKADA SE NEĆEMO RAZDVOJITI: Suze na Instagramu zbog Mihine mlađe ćerke - njena POTRESNA objava ledi krv u žilama! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Čuveni srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović preminuo je u petak u 54. godini života, a od njega se emotivno0m porukom na Instagramu oprostila ćerka Virdžinija.

Mlađa Mihina naslednica je svoj odnos sa ocem opisala "nerazdvojnim", a njena objava izazvala je salvu komentara pratilaca, koji su sa žaljenjem primili vest o smrti Srbina.

Teško je tata. Teško je. U ovom trenutku ogromne patnje treba mi samo tvoj zagrljaj. Ne bilo kakav zagrljaj, tvoj. Pomešan sa tvojim parfemom, koji je, kao i tvoja duša, ostao da lebdi. I svako ko te poznaje zna na šta mislim - napisala je Virdžinija, koja je još dodala:

Nemoguće je prihvatiti sve ovo, ali nalazim snagu u neizmernoj ljubavi koju si mi pružio u ovim godinama zajedničkog života, toliko snažnoj da će me pratiti do kraja mojih dana. Nakon što sam otkrila tvoju sudbinu, zahvaljujem ti što si bio sa mnom ovih godina, u kojima si mi dao sve, sve što je otac mogao dati ćerki, zaista mnogo više. Voleo si me neizmerno, svom snagom koju si imao. Zaštitio si me od svega, svakoga i svačega. I previše. Previše za mene. Previše za nas. Previše za sve.

 

 

Sinišina mlađa ćerka je poručila da se oseća slomljeno, kao i da je bol neopisiv.

- Moje srce je danas slomljeno, razbijeno. Na duši mi je gore, a ja ne mogu da pričam o svom super heroju, za mene tata, za tebe Siniša Mihajlović. Previše boli, previše. Volim te tata, uvek, uvek, uvek, uvek. Vikaću ti to svaki dan, uveren da će moj vapaj tamo dopreti. Nikada se nećemo razdvojiti. Zdravo tata, moja velika i neizmerna ljubavi. Obećaj mi da ćeš mi javiti, i dalje si mi toliko potreban - zaključila je Virdžinija Mihajlović.

Podsećanja radi, Miha je preminuo nakon dugogodišnje borbe sa leukemijom, a odlukom porodice biće sahranjen u ponedeljak u Rimu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading