Mihin sin ZANEMEO od bola! Dirljiv oproštaj od oca! (FOTO)

Autor:

Sport

17.12.2022

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogodila ga je ova tragedija.

Mihin sin ZANEMEO od bola! Dirljiv oproštaj od oca! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Siniša Mihajlović izgubio je treću bitku sa leukemijom.

Dugo se borio Miha protiv opake bolesti, dva puta je uspeo da je pobedi, ali je na kraju, u 54. godini života, preminuo.

Od njega su se oprostili članovi porodice, brojni sportski klubovi, bivši i sadašnji sportisti, te se može reći da je ova tragedija uzdrmala čitavu planetu.

Na svom Instagram nalogu oglasio se i Sinišin sin iz prvog braka sa Arijanom Rapaćoni. Miroslav Mihajlović je promenio profilnu fotografiju, te je stavio onu iz detinjstva na kojoj se nalazi sa svojim ocem.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen

 

 

Zatim se putem Instagram priče svima zahvalio na podršci.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen

 

 

Italija je bila druga domovina nekada slavnog defanzivca i reprezentativca, rođenog u hrvatskom Borovo selu, jer je posle odlaska iz Vojvodine i Crvene zvezde nosio dres Sampdorije, Lacija, Intera i Rome i ostavio dubog trag na Apeninima.

Kasnije je, kao šef stručnog štaba vodio Bolonju, Kataniju, Sampdoriju, Fiorentinu, Milano i Torino, a bio je i selektor Srbije. Poslednji posao bio mu je u Bolonji.

Svi će ga pamtiti kao čoveka koji je uvek govorio ono što je mislio i želeo, kao besprekornog borca, fenomenalnog defanzivca, jednog od najboljih izvođača slobodnih udaraca u istoriji fudbala...

Od njega se, u subotu ujutru, na svom Instagram profilu objavom oprostila i najveća ljubav i supruga Arijana.

Kad više ne budeš deo mene, iseći ću mnoge zvezdice iz sećanja, tada će nebo biti tako lepo da će se ceo svet zaljubiti u noć - poruka je Arijane Mihajlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading