MIHA NIJE IMAO DILEMU: Taj dan mu je bio najlepši u životu! Emocije ga preplavile dok je pričao o tome (VIDEO)

Autor:

Sport

16.12.2022

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objasnio i zašto je to tako.

MIHA NIJE IMAO DILEMU: Taj dan mu je bio najlepši u životu! Emocije ga preplavile dok je pričao o tome (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Legenda srpskog, italijanskog, evropskog i svetskog fudbala Siniša Mihajlović nije uspeo da se još jednom izvuče u borbi sa leukemijom, već je preminuo u 54. godini, posle duge i teške borbe sa opakom bolesti.

Miha će ostati upamćen kao sjajan trener, ali i još bolji fudbaler, koji je u karijeri osvojio mnoge pehare, a svakako su mu najveći uspeh evropska i svetska titula sa Crvenom zvezdom.

Jednom prilikom je Siniša govorio o najlepšem danu u životu, a bez dvoumljenja je izjavio da je to 24. april 1991. godine, kada je Zvezda dočekala Bajern u revanš utakmici polufinala Kupa evropskih šampiona.

Siniša je na toj utakmici iz slobodnog udarca postigao vodeći gol za crveno-bele, a potom je i u poslednjim trenucima centrirao, što je bio uvod u lošu intervenciju Klausa Augentalera i autogol koji je odveo Zvezdu u finale.

- Za mene je najlepši dan života bio kada sam dao gol Bajernu. Za mene je to bilo mnogo emotivnije, u odnosu na finale. Nema veze što je bilo polufinale, ali sam dao gol na onoj prepunoj "Marakani" i potom sve ono što se desilo. To je za mene bilo mnogo emotivnije nego kada smo osvojili pehar - rekao je tada Mihajlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading