SRCEPARAJUĆE: Arnautovićeva poruka Mihi tera suze na oči - NIJE MOGLO EMOTIVNIJE (FOTO)

Autor:

Sport

16.12.2022

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga.

SRCEPARAJUĆE: Arnautovićeva poruka Mihi tera suze na oči - NIJE MOGLO EMOTIVNIJE (FOTO)

Foto: Profimedia

Marko Arnautović

Proslavljeni reprezentativac Austrije i napdač Bolonje, Marko Arnautović, emotivnom porukom se oprostio od nekadašnjeg trenera Siniše Mihajlovića.

Podsetimo, veliki navijači Crvene zvezde zajedno su sarađivali na stadionu "Renato Delara" do 6. septembra ove godine kada je Miha zbog loših rezultata dobio otkaz. 

- Hvala ti što si uvek verovao u mene, posebno kada drugi nisu. Dočekao si me kao člana porodice, bio si mi prijatelj, brat i kao otac. Pustiću te da živiš u mom srcu i da se borim i igram za tebe. Počivaj u miru Mister - napisao je Arnautović na svom Instagramu.

 

 

Podsetimo, legenda svetskog i evropskog fudbala je u više navrata pobeđivala leukemiju, ali na kraju je ipak izgubila rat u 54. godini.

Siniša Mihajlović je rođen 20. februara 1969. godine u Vukovaru, a profesionalnu fudbalsku karijeru počeo je 1988. u Vojvodini. U decembru 1990. kupila ga je Crvena zvezda za milion maraka, što je bio apsolutni rekord u jugoslovenskom fudbalu. U dresu crveno-belih više je igrao po sredini, a tek odlaskom u Romu, leta 1992, počinje da igra na poziciji "levog beka". Dve godine kasnije je u Sampdoriji, i tu je "libero". Sledi angažman u Laciju, a kopačke o klin okačio je u Interu.

Za našu reprezentaciju odigrao je 63 utakmice, a uspeo je 10 puta da se upiše u strelce. Gotovo celu trenersku karijeru proveo je u Italiji. Trenirao je ekipe kao što su Inter, Bolonja, Katanija, Fjorentina, Sampdorija, Milan, Torino i na kraju Bolonja sa kojom se prilično burno razišao. Takođe, u periodu od 2012. do 2013. godine bio je selektor reprezentacije Srbije, a 2018. godine je imao kratak izlet u Portugal kada je bio trener Sportinga iz Lisabona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading