BILI SMO CIMERI, ZVAO SAM GA DA DOĐE U SPLIT! Bilić ispričao HIT ANEGDOTU o Mihi!

Autor:

Sport

16.12.2022

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvat zatečen zbog Mihajlovića, teško mu pala potresna vest.

BILI SMO CIMERI, ZVAO SAM GA DA DOĐE U SPLIT! Bilić ispričao HIT ANEGDOTU o Mihi!

Foto: Tanjug/AP

Bivši selektor Hrvatske Slaven Bilić izrazio je žaljenje zbog smrti Siniše Mihajlovića, a tom prilikom je otkrio nekoliko zanimljivih anegdota vezanih za Srbina.

Čuli smo vest, idemo na utakmicu u Hadersfild. A šta mogu da kažem? Žalim, bio je mlad čovek... Sećam se, davno smo igrali za kadetsku reprezentaciju Jugoslavije, bili smo cimeri nedelju dana, zvao sam ga i da dođe u Hajduk. Hteo je da dođe, bio je zadivljen tim našim ambijentom - rekao je hrvatski stručnjak za "Sportske novosti", a potom je dodao:

Kasnije smo se nekoliko puta sreli. Sećam se da smo se jednom ssreli u Vodicama gde je letovao, a drugi put na Sardiniji. Sviđalo se to nekom ili ne, on je bio top karakter! Bio je moćan igrač i pravi trener. Počivao u miru Božjem - kazao je Slaven Bilić.

Podsetimo, Miha je preminuo u 54. godini života posle duže bitke sa leukemijom, a porodica Mihajlović odlučila je da Siniša bude sahranjen u ponedeljak u Rimu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading