SINIŠA OVO NIJE ZASLUŽIO! Sraman potez Juventusa, Vlahović i Kostić mora da su BESNI!

Autor:

Sport

16.12.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sram vas bilo!

SINIŠA OVO NIJE ZASLUŽIO! Sraman potez Juventusa, Vlahović i Kostić mora da su BESNI!

Foto: Profimedia/Ilustracija

Jedan od najboljih srpskih fudbalera ikada, a kasnije i trener Siniša Mihajlović preminuo je posle teške i duge bolesti u 54. godini života, potvrdila je porodica Mihajović ovu stravičnu vest.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Popularni Miha afirmisao se u Crvenoj zvezdi, a nakon odiseje u Beogradu preselio se u Italiju gde je do poslednjeg dana bio velika zvezda. Šokantna vest sa Apenina ostavila je fudbalsku javnost u šoku, a brojni klubovi iz Serije A oprostili su se od velikog Siniše.

Ipak, u moru svih poruka izostala je jedna, od najvećeg i najpopularnijeg italijanskog kluba - Juvenutsa. Naime, na društvenim mrežama Stare dame ne postoji niti jedna vest o smrti legendarnog Mihe. Gigant iz Torina se nije udostojio da izdvoji malo vremena i oda počast preminulom Srbinu.

Ovaj potez Juvea naišao je na salve kritika na Čizmi, a mediji se pitaju kako će reagovati srpski fudbaleri iz redova Bjankonera - Dušan Vlahović i Filip Kostić.

Stara damo, stidi se!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading