MIHINA SMRT ODJEKNULA I U KATARU: Legende OČAJNE, Materacijev potez vredan svakog poštovanja! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.12.2022

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan u suzama.

MIHINA SMRT ODJEKNULA I U KATARU: Legende OČAJNE, Materacijev potez vredan svakog poštovanja! (VIDEO)

Foto: FK Crvena zvezda/Twitter printscreen/@okdobleamarilla

Ceo svet je zanemeo posle smrti Siniše Mihajlovića. Dugo se proslavljeni srpski fudbaler i trener borio sa teškom bolešću, ali treći put nije uspeo da pobedi zlokobnu leukemiju... Nije trebalo mnogo da vest stigne na sve meridijane, pa se čula i za vreme utakmice legendi na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Na događaju koji služi poput uvertire za finale Svetskog prvenstva, i na kome su bili prisutni velikani iz sveta fudbala, potom je napravljen veliki gest koji nećemo zaboraviti ovim igračima, pre svih Marku Materaciju koji je i zaplakao.

Čuveni italijanski fudbaler, koji je sa Mihajlovićem igrao u Interu, ujedno je i jedan od najboljih prijatelja njegovog kuma Dejana Stankovića, teško je podneo vest koja je stigla iz Italije. On i ostale legende (Salgado, Snajder, Šimić...), ispisali su potom markerima na poleđini svojih dresova "Siniša 11". Na taj način su želeli da simbolično odaju pošto legendarnom fudbaleru i da ga sačuvaju od zaborava - kad se već FIFA još nije oglasila za vreme Svetskog prvenstva.

Posle toga je na video-bimu na stadionu na kome se igra meč legendi, postavljena i fotografija Siniše Mihajlovića. Svi igrači su minutom ćutanja odali počast velikom Mihi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading