SA MALIH TERENA MEĐU VELIKANE: Golman Naftagasa oblači crveno-beli dres!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.12.2022

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi golman Elemiraca pokazao je kvalitet koji su već prepoznali najveći srpski klubovi.

SA MALIH TERENA MEĐU VELIKANE: Golman Naftagasa oblači crveno-beli dres!

Foto: Fudbalski savez Vojvodine

Za golmane važi pravilo da su kao vino, što stariji, to su bolji, ali je mladi golman Naftagasa iz Elemira već sa 17 godina pokazao kvalitet na velikoj sceni.

 

Nikola Galin je rođen 17. aprila 2005. godine. ponikao je u zrenjaninskom Radničkom za čiji je prvi tim debitovao sa svega 16 godina. Prethodne sezone nosio je dres Naftagasa i za ekipu iz Elemira je odigrao sve mečeve u istorijskom plasmanu kuba u Srpsku liga Vojvodina.

Tokom prethodne jeseni zabeležio je 1.035 minuta u dresu Elemiraca, a svojim dobrim partijama zavredio je poziv novosadske Vojvodine, a sa omladinskim pogonom "Stare dame srpskog fudbala" je trenirao po okončanju prvog dela sezone u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana.

– Na kraju jesenje sezone nisam prekidao sa radom, imao sam trening sa omladincima Vojvodine. Želim da napredujem i maksimalno sam posvećen – istakao je Nikola Galin za portal "Fsvinfo.rs".

Foto: FK Naftagas Elemir

Naftagas i u Srpskoj ligi pruža sjajne partije

 

Istovremeno je mladi golman i ocenio svoje partije tokom jesenjeg dela šampionata:

– Nisam imao tremu i branio sam bez pritiska, uz podršku stručnog štaba i saigrača. Osvojili smo 23 boda, možda mogli i više i daleko smo iznad opasne zone. Prilagodili smo se srpskoligaškim uslovima i izazovima i u nastavku bi moglo da bude i bolje.

Fudbaleri Naftagasa prvi deo sezone u Srpskoj ligi Vojvodina okončali su sa sedam pobeda, dva remija i šest poraza, a u prvom meču prolećnog dela šampionata gostuju u Odžacima ekipi Tekstilca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading