DANILOVIĆEVA POČISTILA AUSTRALIJANKU! Još jedna pobeda do glavnog žreba Rolan Garosa!

Autor:

Sport

22.05.2024

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo joj je potrebno nešto manje od dva sata.

DANILOVIĆEVA POČISTILA AUSTRALIJANKU! Još jedna pobeda do glavnog žreba Rolan Garosa!

Foto: www.profimedia.rs

Olga Danilović korak bliže glavnom žrebu Rolan Garosa

Najbolja srpska teniserka, Olga Danilović, ostvarila je značajan uspeh u drugom kolu kvalifikacija za Rolan Garos. Njen meč protiv Australijanke Kimberli Birel bio je obeležen sigurnom igrom i dominacijom na terenu. Danilovićeva je trijumfovala rezultatom 6:3, 6:3, ističući se izuzetnim servisom koji je bio ključni faktor njenog trijumfa. Važno je napomenuti da Olga nije dozvolila svojoj protivnici da dođe do brejka tokom celog meča, što svedoči njenom izuzetnom fokusu i koncentraciji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Olga Danilović

Odlučujući trenuci meča


Ključni trenuci meča dogodili su se u osmom gemu prvog seta i sedmom gemu drugog seta. Olga je uspela da oduzme servis Kimberli Birel u jednom navratu, čime je stekla prednost koju je uspešno sačuvala do kraja seta. U drugom navratu, presudan trenutak desio se kada je Danilovićeva brejknula Birel, preuzela vođstvo od 4:3 i uspešno okončala meč u svoju korist.

Sledeći izazov - Astra Šarma

Posle ovog sjajnog trijumfa, Olgu očekuje još jedan izazovan meč u kvalifikacijama - duel sa još jednom Australijankom, Astrom Šarmom. Šarma trenutno zauzima 130. mesto na WTA listi, što ukazuje da nas očekuje još jedan uzbudljiv meč u kvalifikacijama za Rolan Garos. Olga Danilović je pokazala izuzetnu formu i sigurnost u igri, te se sa nestrpljenjem očekuje njen naredni nastup na putu ka glavnom žrebu prestižnog teniskog turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading