POTRES U REGIONU: Hrvat TERA Večite iz ABA lige!

Autor:

Sport

16.12.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosadila mu dominacija Zvezde i Partizana.

POTRES U REGIONU: Hrvat TERA Večite iz ABA lige!

Foto: Starsport

Selektor Hrvatske Aleksandar Petrović izjavio je da je došlo vreme da Crvena zvezda i Partizan napuste AdmiralBet ABA ligu.

Popularni Aca Trica je takvog mišljenja jer su budžeti Večitih uveliko premašili standard u regionu, a Hrvat smatra da je vreme da se regionalno takmičenje vrati svojim korenima - razvoju mladih igrača.

Mislim da je vreme da Zvezda i Partizan napuste ABA ligu, jer sa ovim budžetima koji su u najmanju ruku nespojivi sa ovim prostorima logično je da budu stalni učesnici Evrolige a da se Aba liga okrene onome što je u startu i bila, razvojna liga za mlade igrače - naveo je Petrović na Tviteru.

Podsetimo da su crveno i crno-beli tekuće sezone doživeli ukupno dva poraza, ukoliko se ne računa međusobni susret koji je pripao klubu sa Malog Kalemegdana, pa je jasno da više nemaju pravu konkurenciju u regionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading