EPILOG VEČITOG DERBIJA: Crvena zvezda KAŽNJENA zbog izgreda navijača!

Autor:

Sport

06.12.2022

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve poznato.

EPILOG VEČITOG DERBIJA: Crvena zvezda KAŽNJENA zbog izgreda navijača!

Foto: Starsport

Poslednji košarkaški večiti derbi odigran u okviru AdmiralBet ABA lige dobio je svoj epilog.

Ponovo su viđeni problemi na tribinama, pa je u poslednjem minutu prve četvrtine sudija Damir Javor zahtevao da jedan deo publike napusti halu.

Sada je Crvena zvezda, dva dana pre prvog evroligaškog derbija, kažnjena zbog propusta u organizaciji ove utakmice.

Naime, nesportsko ponašanje navijača Zvezde tokom večitog derbija u 8. kolu AdmiralBet ABA lige, koštalo je klub 7000 evra i delimično prazne dvorane u naredne dve utakmice.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

 

Navijači crveno-belih na utakmicama protiv Mornara i Borca neće moći da budu prisutni u sektorima: parter 4, parter B, bela loža, tribina A i tribina B. Zbog ubacivanja upaljača, novca, vređanja igrača i sudija, propisana je i kazna u iznosu od 7.000 evra.

Sada nam sledi utakmica u kojoj će u okviru 12. kola Evrolige domaćin biti Partizan, a koja će se odigrati u beogradskoj Štark areni u četvrtak od 20.30. Pred ovaj meč crno-beli zabranili su gostujućim navijačima prisustvo na utakmici, a ubrzo je stiglo i saopštenje sa Malog Kalemegdana.

Bilo kako bilo, još jedan veoma zanimljiv derbi, a večiti rivali će po prvi put u istoriji odigrati međusobni duel u Evroligi. Trenutno je Crvena zvezda u boljoj poziciji jer posle 11 odigranih utakmica ima skor od pet pobeda i šest poraza i nalazi se na 12. mestu, dok je Partizan 13. sa skorom 4-7.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading