PETROVIĆ NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Moj dobri neponovljivi Miha! Čudo, ljudina, genije! Divni moj Siniša, nikada te neće zaboraviti tvoj Ljupko

Autor:

Sport

16.12.2022

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužan oproštaj legendarnog trenera od Mihe.

PETROVIĆ NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Moj dobri neponovljivi Miha! Čudo, ljudina, genije! Divni moj Siniša, nikada te neće zaboraviti tvoj Ljupko

Foto: Starsport/Tanjug/AP/Ilustracija

Ljupko Petrović ne može da prežali smrt Siniše Mihajlovića

Legenda srpskog, italijanskog, evropskog i svetskog fudbala Siniša Mihajlović nije uspeo da se još jednom izvuče u borbi sa leukemijom, već je preminuo u 54. godini, posle duge i teške borbe sa opakom bolesti.

Ta vest je posebno potresla Ljupka Petrovića, čoveka koji je doveo Crvenu zvezdu na krov Evrope, a u tome mu je mnogo pomogao baš Miha sjajnim izdanjima na terenu.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Ljupko Petrović

- Je**m ti život, u šoku sam. Ne verujem, ne verujem... Moj Miha, moj dobri Miha... Ljudina Miha... Čudo. Genije. Neponovljivi Miha. Žmarci su me progutali, raspadam se od bola... Šta dočekah, da se sad opraštam od deteta, mog Mihe. Plačem. Imam i za kim da plačem. Divni moj Siniša, nikada te neće zaboraviti tvoj Ljupko - rekao je Petrović za "Sport klub".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading