I DALJE U NEVERICI: Cvetković NEUTEŠAN posle Mihine smrti

Autor:

Sport

16.12.2022

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od tvoraca najvećeg uspeha Crvene zvezde oprostio se od legendarnog Srbina.

I DALJE U NEVERICI: Cvetković NEUTEŠAN posle Mihine smrti

Foto: Starsport

Vladimir Cvetković

Siniša Mihajlović preminuo je u 54. godini života. Legendarni Srbin izgubio je bitku sa leukemijom te je izgubio život u bolnici u Rimu. 

Nekadašnji funkcioner FK Crvene zvezda, Vladimir Cvetković, sa velikom tugom govorio je za naš portal o nesrećnom događaju koji je zavio u crno kompletnu fudbalsku javnost.

- Otišla je velika legenda, kako naša tako i svetska. Velika tuga, mnogo sam ga voleo. Ja sam ga sa Džajom doveo u Zvezdu, i bio sam od starta sa njim. Mnogo mi je žao prvo njega, a zatim i njegove porodice. Možda je trebalo da prekine sa trenerskim poslom kada se razboleo, ali to je bilo jače od njega. Ovaj posao je mnogo stresan, a to njemu nije trebalo - rekao je Vladimir Cvetković za "Republika.rs".

Podsetimo, Siniša Mihajlović je rođen 20. februara 1969. godine u Vukovaru, a profesionalnu fudbalsku karijeru počeo je 1988. u Vojvodini. U decembru 1990. kupila ga je Crvena zvezda za milion maraka, što je bio apsolutni rekord u jugoslovenskom fudbalu. U dresu crveno-belih više je igrao po sredini, a tek odlaskom u Romu, leta 1992, počinje da igra na poziciji "levog beka". Dve godine kasnije je u Sampdoriji, i tu je "libero". Sledi angažman u Laciju, a kopačke o klin okačio je u Interu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading