MIHO, LJUDSKA GROMADO! Piksijeve reči ODZVANJAJU Instagramom (FOTO)

Autor:

Sport

16.12.2022

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor reprezentacije se oprostio od nekadašnjeg saigrača.

MIHO, LJUDSKA GROMADO! Piksijeve reči ODZVANJAJU Instagramom (FOTO)

Foto: Starsport

Tužne vesti za fudbalski svet - preminuo je proslavljeni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović u 54. godini života posle duge i teške borbe za leukemijom. Ceo fudbalski svet oprašta se od legende svetskog i evropskog fudbala, a sada se oglasio i selektor Srbije.

Popularni Piksi je na svom Instagram nalogu odao poslednju počast nekadašnjem saigraču iz Crvene zvezde i reprezentacije. 

 - Ostavio si neizbrisiv trag u svetu fudbala. Pamtiću te kao veliku ljudsku gromadu i kao neko ko je bio primer kako se treba boriti i da nikada ne treba odustajati - napisao je Piksi. 

Republika

Foto: instagram.com/draganstojkovicpixy

 

Podestimo, legenda svetskog i evropskog fudbala je u više navrata pobeđivala leukemiju, ali na kraju je ipak izgubila rat.

Siniša Mihajlović je rođen 20. februara 1969. godine u Vukovaru, a profesionalnu fudbalsku karijeru počeo je 1988. u Vojvodini. U decembru 1990. kupila ga je Crvena zvezda za milion maraka, što je bio apsolutni rekord u jugoslovenskom fudbalu. U dresu crveno-belih više je igrao po sredini, a tek odlaskom u Romu, leta 1992, počinje da igra na poziciji "levog beka". Dve godine kasnije je u Sampdoriji, i tu je "libero". Sledi angažman u Laciju, a kopačke o klin okačio je u Interu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading