OVO JE ODLUKA PORODICE! Poznato vreme i mesto Mihajlovićeve sahrane!

Autor:

Sport

16.12.2022

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbinova smrt potresla planetu.

OVO JE ODLUKA PORODICE! Poznato vreme i mesto Mihajlovićeve sahrane!

Foto: Tanjug/AP

Legendarni fudbaler i proslavljeni srpski trener Siniša Mihajlović preminuo je u 54. godini posle borbe sa opakom bolešću. Posle vesti koja je potresla ceo sportski svet poznato je i kada će i gde biti sahranjen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 433 (@433)

 

Naime, odlukom porodice, Mihajlović će biti sahranjen ovog ponedeljka u Rimu.

Poruke podrške u njegovom ozdravljenju stizale su sa različitih strana, od njegovih bivših klubova, saigrača, članova porodice... Na veliku tugu i žalost, Siniša nije izdržao.

Legenda svetskog i evropskog fudbala je u više navrata pobeđivala leukemiju, ali na kraju je ipak izgubila rat.

Podsetimo, Siniša Mihajlović je rođen 20. februara 1969. godine u Vukovaru, a profesionalnu fudbalsku karijeru počeo je 1988. u Vojvodini. U decembru 1990. kupila ga je Crvena zvezda za milion maraka, što je bio apsolutni rekord u jugoslovenskom fudbalu. U dresu crveno-belih više je igrao po sredini, a tek odlaskom u Romu, leta 1992, počinje da igra na poziciji "levog beka". Dve godine kasnije je u Sampdoriji, i tu je "libero". Sledi angažman u Laciju, a kopačke o klin okačio je u Interu.

Za našu reprezentaciju odigrao je 63 utakmice, a uspeo je 10 puta da se upiše u strelce. Gotovo celu trenersku karijeru proveo je u Italiji. Trenirao je ekipe kao što su Inter, Bolonja, Katanija, Fjorentina, Sampdorija, Milan, Torino i na kraju Bolonja sa kojom se prilično burno razišao. Takođe, u periodu od 2012. do 2013. godine bio je selektor reprezentacije Srbije, a 2018. godine je imao kratak izlet u Portugal kada je bio trener Sportinga iz Lisabona.

Mihajlović je važio za čoveka koji je posvećen svojoj porodici, prijateljima i igri koja mu je dala mnogo u životu, fudbalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
LOLO

16.12.2022 21:19

POŠTOVANI PRIJATELJU, NEKA TI JE LAKA ZEMLJA KOJA TE PRIMA I SVETO NEBO GDE NAM ODLAZIŠ. VIDIMO SE NA SVODOVIMA NEBESKIM. TVOJI PRIJATELJI KOJI SU TE ZNALI, POŠTOVALI I VOLELI. CARISSIMO AMICO, RIPOSA IN PACE IN SANTO CIELO DOVE TE NE SEI ANDATO. UN GIORNO CI RITROVEREMO LÌ. L'ULTIMO SALUTO DAI TUOI AMICI CHE TI CONOSCEVANO, RISPETTAVANO E AMAVANO.