ZAISTA ČOVEK! Berluskoni se BIRANIM REČIMA oprostio od Mihajlovića! (FOTO)

Autor:

Sport

17.12.2022

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planeta je ostala bez ljudske gromade.

ZAISTA ČOVEK! Berluskoni se BIRANIM REČIMA oprostio od Mihajlovića! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Silvio Berluskoni

Velika tragedija pogodila je fudbalski svet - Siniša Mihajlović preminuo je u 54. godini života.

Mihajlović je izgubio treću bitku sa leukemijom, a od njega su se oprostili porodica, brojni ljudi iz sveta sporta, klubovi, političari...

Jedna od osoba koja se oprostila od Mihe je i Silvio Berluskoni.

Predsednik Monce i bivši premijer Italije oglasio se na svom Tviter nalogu gde je podelio fotografiju sa Sinišom, kao i dirljivu poruku.

- Siniša Mihajlović je bio sjajan fudbaler i trener velikih sposobnosti, ozbiljnosti i talenta. Svojim angažmanom sa mojim Milanom, i pre nego što je bio primeran profesionalac, učinio je sebe još cenjenim i čovekom za divljenje. Tada ga je napala nemilosrdna bolest, ali je uvek radio, uvek se smejao, uvek je pokazivao veliku želju za životom. Zaista čovek, redak profesionalac! Nedostajaće svima - napisao je Berluskoni.

 

 

Na kraju, porodici je uputio reči podrške.

- Njegovoj supruzi, njegovoj deci i svim njegovim najmilijima upućujem svoje najdublje saučešće i zagrljaj - zaključio je Berluskoni na Tviteru.

Siniša Mihajlović i Silvio Berluskoni sarađivali su u Milanu gde je Srbin bio trener od juna 2015. do aprila 2016. godine. Pored Milana, Mihajlović je sa klupe predvodio i Bolonju, Kataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Torino, a bio je i selektor fudbalske reprezentacije Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading