VELIKA POBEDA SRBIJE! Uhapšeni policajac Dejan Pantić biće PUŠTEN DA SE BRANI SA SLOBODE posle tri nedelje pritvora!

Autor:

Vesti

28.12.2022

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac Dejan Pantić, koji je 10. decembra uhapšen na administrativnom prelazu Jarinje i koji je do danas u pritvoru, biće pušten da se brani sa slobode.

VELIKA POBEDA SRBIJE! Uhapšeni policajac Dejan Pantić biće PUŠTEN DA SE BRANI SA SLOBODE posle tri nedelje pritvora!

Foto: Kosovo Online

Dejan Pantić

Pantić će najpre biti upućen u bolnicu, gde će biti kontrolisano njegovo opšte stanje, s obzirom na to da je na Jarinju, u bazi Kosovske policije, proveo gotovo tri nedelje.

Puštanje Dejana Pantića prvi je zahtev Srba sa severa Kosova i Metohije koji su u znak protesta na nekoliko mesta podigli barikade, na kojima se nalaze do danas, prenosi Blic.

Zahtev za puštanje Pantića javno je uputio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je sve vreme u kontaktu sa Pantićevom suprugom Suzanom Pantić.

Kako "Blic" saznaje, ova vest dolazi nakon razgovora Vučića sa evropskim i američkim predstavnicima koji su trajali tokom cele noći.

Ova pobeda Srbije mogla bi da probudi nade da se ovaj deo kosovske krize, koji traje gotovo 20 dana, polako bliži kraju, s obzirom na to da je puštanje uhapšenih policajaca jedan od zahteva Srba sa KiM.

Dejan Pantić bio je pripadnik Kosovske policije angažovan u Kosovskoj Mitrovici, koju je napustio početkom novembra kada su se Srbi povukli iz prištinskih institucija.

Pantić je uhapšen 10. decembra na administrativnom prelazu Jarinje kada se sa suprugom vraćao iz Raške, a Priština ga tereti da je organizovao "teroristički napad" na prostorije CIK na severu Kosova.

Njegov advokat i porodica su isticali da je Pantić danima bio bez potrebne terapije, da je srčani bolesnik, a da nisu uspevali ni da se čuju s njim.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading