MIJAILOVIĆ JASNO PORUČIO: Puna podrška timu u nastavku sezone!

Autor:

Sport

28.12.2022

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle dve velike pobede Partizana u Evroligi, nad prvakom Evrope Efesom i liderom Evrolige Fenerbahčeom, crno-bela javnost je konačno "prodisala", jer su rezultati počeli da budu u skladom sa igrom tima, koji u prethodnih mesec i po nije imao sreće na terenu.

MIJAILOVIĆ JASNO PORUČIO: Puna podrška timu u nastavku sezone!

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Mnogo je aktuelnosti i o njima je pričao predsednik KK i JSD Partizan, Ostoja Mijailović. O prethodnom periodu kaže:

- Kritike su uvek tu kada se gubi, pohvale kad se pobeđuje. To je tako kako je, odavno smo naučili na to.  Takođe, postoji još jedna stvar i ona jeste nešto na šta moram da upozorim. Dosta naših navijača ne shvata ko unosi nemir i kada je dobro i kada je loše. To su dežurni spin majstori koji sve čine kako bi tas prevagnuo na njihovu stranu. Uvek kada nam ide dobro. podgreva se priča oko velikih budžeta, poreskog duga, velikog broja stranaca ili taj neko prosto izigrava žrtvu. Uvek to radi sa ciljem da se razbije pozitivna atmosfera i dobar ritam, ali to veliki broj naših pristalica ne prepoznaje. Kad je loše, onda kreće ista, oprobana mantra, kako smo potrošili ogroman novac, a nema rezultata, kako neko ko je najtrofejniji trener u istoriji Evrope, više nije u trendu, kako je loše selektovana preskupa ekipa, uglavnom sačinjena od stranaca…  A sve to se radi isključivo sa ciljem da bi se okrenuli naši navijači protiv nas! I ovaj spin naši navijači gotovo da ne prepoznaju! Moja poruka našim navijačima je: Budite uz nas kakvi god trenutni rezultati budu bili, a hajde svi zajedno da na kraju sezone donosimo zajednički sud o urađenom i o planovima za budućnost. Mi smo navijači velikog Partizana, a ne rezultata. Po tome smo drugačiji od "drugih". Znate već kojih - rekao je Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading