MIJAILOVIĆ ČESTITAO ZVEZDI: Kampaco je svetski igrač! Partizan će se pojačati ako to bude potrebno

Autor:

Sport

21.12.2022

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek crno-belih poručuje da "Parni valjak" mora da igra Evroligu.

MIJAILOVIĆ ČESTITAO ZVEZDI: Kampaco je svetski igrač! Partizan će se pojačati ako to bude potrebno

Foto: Starsport/Ilustracija

Fakundo Kampaco i Ostoja Mijailović

Predsednik KK Partizan, gospodin Ostoja Mijailović, otkrio je primarni cilj kluba iz Humske za ovu sezonu.

Nama je primaran cilj da igramo Evroligu. Godinama unazad sam pričao da mi nismo klub koji može da opstane sa ovakvom organizacijom u Evrokupu. Beograd, Srbija i ceo region zaslužuju dva velika kluba u Evroligi, a pre svega mislim na Partizan. Rekorderi smo po broju prodatih sezonskih ulaznica i po broju navijača na utakmicama bez obzira na seriju loših rezultata. Primaran cilj je, dakle, osvajanje ABA lige i nastavak igranja u Evroligi. Za to ćemo da se borimo na sve načine - rekao je Ostoja za "Sport klub".

Nastavio je o potencijalnim pojačanjima crno-belih.

Naš stručni štab na čelu sa Željkom Obradovićem je dobio podršku kluba i oni su jasno rekli da će se javiti ukoliko bude potrebno da se ekipa pojača. Nama se vraćaju igrači iz povrede, Avramović i Koprivica, dok se Smailagić tek vratio. Ako bude potrebno pojačanje mi ćemo da se pojačamo.

Republika

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Na kraju je prokomentarisao i dolazak Fakunda Kampaca u Crvenu zvezdu.

- Našem gradskom rivalu želim da čestitam kvalitetno pojačanje. Oni se bore na svom frontu, a mi ćemo da se borimo na svom. Glupo je da ja komentarišem… Igrač koga su doveli je svetski igrač. Oni su rekli da je u interesu srpske košarke, a ja da je najskuplje i najznačajnije pojačanje. Čestitam im na rekordu koji su ostvarili pa ćemo da vidimo. Imamo mi naše adute, mi smo Partizan - podvukao je Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading