GROBARI U DELIRIJUMU: Partizan dobija VELIKO POJAČANJE u reketu!

Autor:

Sport

21.12.2022

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest pred nove izazove u ABA ligi i Evroligi.

GROBARI U DELIRIJUMU: Partizan dobija VELIKO POJAČANJE u reketu!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Balša Koprivica, centar Partizana, nalazi se sve bliže povratku na teren, na koji nije kročio gotovo šest nedelja.

Mladi centar je bio na operaciji šake, koju je zadobio na utakmici protiv Panatinaikosa u Atini, ali je čini se sve prošlo, pa ćemo ga uskoro gledati u crno-belom dresu.

- Teško mi je bilo kada sam saznao da moram na pauzu i da povreda zahteva operaciju, ali gledao sam sve utakmice i shvatam gde mogu da pomognem ekipi kada se budem vratio na parket - rekao je mladi centar Partizana za "Mozzartsport".

On je otkrio da je situacija sve bolja iz dana u dan, a publika bi mogla uskoro da ga vidi na terenu.

- Krenuo sam da treniram pre nekoliko dana najnormalnije, sa ekipom radim "pet na pet". Sada sledi kontrola, tačnije u petak ću poslati rendgen doktoru u Madrid koji će to pogledati. Prošlo je šest nedelja od operacije i on će mi dati zeleno svetlo da li mogu konačno da zaigram.

Foto: Starsport

Balša Koprivica i Kevin Panter

Koprivica je odmah otišao kod vrhunskog specijaliste u Madrid gde je uspešno obavljena operacija, ruka mu je sanirana, a ista povreda više nikada ne može da mu se desi.

- Mislim da su mi na mesto preloma ubacili osam ili devet šrafova, tako da je to sve toliko fiksirano da više nikada ne može da se povredi. Imam još neki minimalan otok na šaci koji će da spadne i u nekim situacijama malkice osećam bol, ali to je sve normalno. Rečeno mi je da će sve biti za osam nedelja sanirano, ali da već posle šest mogu da krenem da igram i da normalno treniram - rekao je Koprivica.

Partizan čeka vrlo zgusnut raspored, pa će svaka pomoć biti dobrodošla, posebna na centarskoj poziciji, koju je Matijas Lesor gotovo sam držao od početka sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading