NIJE BIRAO REČI! Obradović OPLEO po mladim igračima: Onda me neko pita zašto ne igraju? SVE JE JASNO! Ovo je njihova REALNOST

Autor:

Sport

19.12.2022

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg Partizana razjaren posle pobede nad "Panterima".

NIJE BIRAO REČI! Obradović OPLEO po mladim igračima: Onda me neko pita zašto ne igraju? SVE JE JASNO! Ovo je njihova REALNOST

Foto: Starsport

Veliki problemi za Željka Obradovića uoči puta u Atinu

Košarkaši Partizana su u 11. kolu AdmiralBet ABA lige savladali FMP Meridian, a posle meča je i pored pobede vrlo ljut bio trener crno-belih Željko Obradović.

Najavili smo da igramo protiv tima koji je u dobroj formi. Igrali smo veoma dobru utakmicu 35 minuta,a poslednjih pet minuta nema razloga ni da se komentariše. Čestitke igračima, hvala svim ljudima koji su večeras bili u dvorani - rekao je Žoc na početku konferencije za medije.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

Potom je podigao ton zbog mladih igrača.

Motivacija je bila na nivou, igrali su izvanrednu utakmicu, sve što smo postavili kao principe - to je bila odlična utakmica. Čestitam igračima na tome. Ponavljam, poslednjih pet minuta… Svakome ko malo prati košarku - sve je jasno.

Nastavio je u istom ritmu, rekavši da je to realan prikaz njihovih mogućnosti.

Ne verujem da je opuštanje i podcenjivanje, već realan prikaz onoga što neki igrači mogu da urade. Pa, ću sačekati ponovo da me neko pita zašto ne igraju mladi, a ja ću da vam kažem – pogledajte poslednjih pet minuta protiv FMP-a.

Republika

Foto: Starsport

Tristan Vukčević

Zbog povreda nisu svi bili u sastavu na meču sa "Panterima".

Papapetru je povređen, Glas se povredio na jutarnjem treningu, Avramović isto, Balša ima povredu ruke, ja imam 16 igrača, a u 12 će biti samo oni koji zaslužuju. Ceo život pokušavam da razumem, pogotovo te mlade, i pokušavam da im dajem priliku… Ponovo možete da uđete na sajt ABA lige, pogledajte prosek minuta igrača Partizana i sve će vam biti jasno. Mislim da nema nijedan igrač koji ima prosek veći od dva minuta. Ali, to je tako i probaćemo tako i da nastavimo - istakao je Obradović.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović i Joanis Papapetru

Usledilo je pitanje hoće li biti Aleksa Avramović i Joanis Papapetru spremni za okršaj sa Fenerbahčeom.

Nisu igrali iz predostrožnosti, ali nisu trenirali dva dana. Imaćemo dogovor sutra, ako se budu bolje osećali i ako budu bolje trenirali – videćemo u kakvom su stanju.

Njegovi izabranici su se potpuno "ohladili" u završnici utakmice.

- Ma, to je glavni razlog, pogotovo poslednjih pet minuta, tad je bila najveća zima, ali nekako nije bilo njima zima, nego samo ovima mojima. Da, da, sto odsto se nešto desilo - poručio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
ziki

20.12.2022 07:47

Obradovic je vrlo los pedagog mladima pruza vrlo malo sanse a od njih trazi da igraju kao vec iskusni igraci sa minutazom koju im on pruza oni igraju ugrcu jer se boje da ce napraviti gresku i biti odmah zamenjeni,iskustvo isamopouzdanje se stice u igri ane na klupi.