RADNIČKI OBRADOVAO SIMPATIZERE: Posle ovog poteza će biti jedinstveni u ligi, a i šire!

Autor:

Sport

21.12.2022

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Ratkovu se prate trendovi modernih klubova.

RADNIČKI OBRADOVAO SIMPATIZERE: Posle ovog poteza će biti jedinstveni u ligi, a i šire!

Foto: FK Radnički 1918 Ratkovo

Radnički je debitant u Vojvođanskoj ligi Sever. Na zimsku pauzu je otišao sa desete pozicije na tabeli.

Republika

Tim iz Ratkova je sezonu 2021/2022 završio na drugoj poziciji PFL Sombor čime je stekao priliku da se preko baraža plasira u viši rang. U prvom duelu protiv ekipe Obilić rezultat je bio 0:0, Radnički je na svom terenu slavio sa 2:1 i time je osigurao učestvovanje u Vojvođanskoj ligi. 

Jesenji deo polusezone odigran je po principu toplo-hladno. Učinak 6-1-8 je za debitansku sezonu i više nego odličan. Da se u Ratkovu ozbiljno radi na svim poljima dokazuje i praćenje trendova na društvenim mrežama.

Mnogi evropski klubovi imaju izrađene stikere na društvenoj mreži Viber. U Srbiji je to trend kod nekoliko ekipa iz samog vrha tabele Super lige, a taj trend ispratio je i Radnički iz Ratkova. Od danas će svi simpatizeri kluba iz Ratkova biti u prilici da koriste stikere svog kluba. 

Republika

Foto: FK Radnički 1918 Ratkovo

Viber stikeri kluba iz Ratkova

Potez marketing tima kluba iz Ratkova sigurno neće doprineti partijama igrača na terenu, ali će u internet sveri pokazati svima da se rado o ozbiljnom kolektivu. Svakodnevno se radi na usavršavanju i podizanju nivoa kluba, a ovo je sigurno jedan od dobrih poteza.

Radnički prolećni deo prvenstva nastavlja 4. marta na gostovanju ekipi Krila Krajine. Prvi susret u Ratkovu završen je rezultatom 4:1 u korist domaćeg sastava. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading