NEMA VIŠE STRPLJENJA! Željko Obradović na ŽESTOKOM UDARU, da li se BLIŽI RASTANAK?

Autor:

Sport

12.12.2022

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loša serija rezultata dovela je do reakcije.

NEMA VIŠE STRPLJENJA! Željko Obradović na ŽESTOKOM UDARU, da li se BLIŽI RASTANAK?

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana nalaze se u katastrofalnom rezultatskom nizu.

Četa Željka Obradovića poražena je na šest od sedam poslednjih utakmica, pa su navijači izgubili strpljenje i traže da legendarni stručnjak preuzme odgovornost.

Poslednji neuspeh u AdmiralBet ABA ligi gde su crno-beli u neizvesnoj završnici poraženi od Cedevita Olimpije (77:74) izazvao je haos na društvenim mrežama.

Tviter se usijao, a komentari su veoma negativni!

- Proste rečenice. Utisak je da tim igra nedeljama loše i da Željko Obradović za sada loše vodi ovaj tim. Ne pljujem, ne teram, otkrivam toplu vodu. Šta je zaista u pitanju... Saznaćemo valjda.

 

 

- Željko Obradović je jedan od najvećih trenera u Evropi, ikada. U jednom momentu njegov ego je prerastao njegovo umeće i nije se prilagodio košarci koja je evoluirala iz godine u godinu. Titula sa Fenerom je na silu, a ja mu nikad neću oprostiti onu bruku na evropskom u Srbiji.

 

 

- Željko Obradović koji sada vodi Partizan i Željko Obradović koji je uzeo 9 titula Evrolige nisu dva ni slična a ne isti čovek.

 

 

- Željko Obradović kandidat za najgoreg trenera u istoriji KK Partizan...

 

 

- Više ne znamo da li Željko Obradović crveni od besa ili sramote

 

 

- Pa jel zbog ovoga treba da budemo srećni? Sad znači trenira nas Željko i mi da smo poslednji, igramo kriminalno, treba da budemo srećni nasmejani što nas trenira Željko Obradović. Jbg druže ja se suviše kidam da bi trpeo ovakav bol u k***u. I ko je promašio sa selekcijom?

 

 

 

 

Ovo su samo neki od Tvitova koji jasno stavljaju do znanja da su navijači besni i da traže odgovornost za neuspehe.

Što se samog Željka Obradovića tiče, on je istakao da ne želi da napusti brod koji je krenuo da tone, već da će probleme rešavati u hodu:

- Postoje neke stvari koje su za tim. Ja nikada nisam izlazio u javnost da napadam igrače niti ću to ovoga puta, između sebe pričamo i radimo i neke stvari su evidentne i kako ćemo da rešimo, vreme ispred nas će to pokazati - rekao je Obradović posle meča protiv Cedevita Olimpije, pa dodao:

- Nije lako kada u kratkom periodu izgubiš par mečeva na jednu loptu. Moj posao kao trenera je da dignem ekipu, koliko ćemo uspeti videćemo.

Crno-bele sada čekaju dve jako teške utakmice u Evroligi, protiv Asvela u gostima (utorak, 20.00) i Efesa kući (petak, 20.30) i videćemo da li će biti pozitivne reakcije. Jedno je sigurno, navijači traže promene, da li će to značiti i rastanak sa Željkom Obradovićem, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
AMATERIZAM U KOSARCI

12.12.2022 13:05

ZOC DALI SU TI DOVELI TROJANCE U KLUBU. OVO NISTA NE VALJA. IGRAS BEZ PRAVOG PLEJA BEZ ISKUSNOG CENTRA. STA JE OVO,ROSTER NIJE DOBAR ! REAGUJ ! ZASTO JE DOVEDEN BRODZIJANSKI. STA SE CEKA ! DAJ BRE JEDNU POBEDU ! OVO JE JADNO !

slobogm

16.12.2022 09:53

Sve "stručnjaci", moj do mojeg.