ŽOC POBESNEO KAO RIS: Trofejni trener napravio RADIKALAN potez na startu meča sa Cedevitom!

Autor:

Sport

11.12.2022

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bio zadovoljan onime što je video na startu derbija.

ŽOC POBESNEO KAO RIS: Trofejni trener napravio RADIKALAN potez na startu meča sa Cedevitom!

Foto: Starsport

Veliki problemi za Željka Obradovića uoči puta u Atinu

Košarkaši Partizana igraju derbi sa Cedevita Olimpijom u meču 10. kola Admiral Bet ABA lige, u utakmici u kojoj traže povratak na pobednički kolosek.

Nakon poraza u prvom evroligaškom derbiju u istoriji, Željko Obradović je odlučio da malo promeša karte u startnoj postavi, pa se tako na parketu od samog starta našao Alen Smailagić, koji nije imao previše minuta ove godine, što zbog svojih igara, što zbog povreda, pa mu je meč u Ljubljani tek treći koji je ove godine odigrao u okviru najjačeg takmičenja u košarci na Jadranu.

Foto: Starsport

Željko Obradović i Alen Smailagić

Partizan je stigao do lopte na podbacivanju, a prvi napad na meču je odigran upravo za Smailagić. On je probao da dođe do poena na niskom postu, promašio je, a zatim je usledio šok za košarkaša Partizana.

Naime, Obradović je odlučio da ga izvede, nakon samo 31 sekunde u igri. Očigledno da popularni Žoc nije bio zadovoljan kako je centar Partizana rešio prvi napad, pa ga je odmah poslao na hlađenje, a umesto njega je u igru ušao Matijas Lesotr.

Da stvar po Smailagića bude gora, on se na teren nije vraćao u prvom poluvremenu, pošto su preostale minute na poziciji pet podelili Lesor i Lidej, a na terenu nismo videli ni Brodžijanskog, koji je najnovije pojačanje crno-belih.

Na poluvremenu utakmice, rezultat je 43:43, pa je jasno da nas u derbiju ABA lige očekuje vrlo neizvestan meč do samog kraja utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading