OBRADOVIĆ NE KRIJE: Partizan ima veliku želju za OSVETOM

Autor: Tanjug

Sport

10.12.2022

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trofejni stručnjak sprema ekipu za derbi kola.

OBRADOVIĆ NE KRIJE: Partizan ima veliku želju za OSVETOM

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović, dan pre utakmice sa Cedevita Olimpijom u Ljubljani, izjavio je da su od tog tima prošle godine izgubili dva puta, tako da imaju jaku motivaciju pred utakmicu koja sledi.

Košarkaši Partizana sutra gostuju ekipi Cedevita Olimpije u okviru 10. kola regiolane AdmiralBet ABA lige.

- Znamo da je utakmica od izuzetne važnosti. Cedevita Olimpija je poslednju utakmicu u Evrokupu odigrala izvanredno, tako da se moramo spremiti na najbolji mogući način - izjavio je Obradović za zvanični klupski sajt.

Danilo Anđušić je pred duel sa slovenačkom ekipom istakao da njegova ekipa mora da se digne.

- Neugodna ekipa koja se sigurno bori za plasman u prva četiri tima ABA lige. Prošle godine je Partizan izgubio dva puta od njih, imaju jako dobre pojedince, Jogi Ferel na kojeg treba da obratimo posebnu pažnju, isto kao i Alen Omić koji igra sjajnu sezonu. Neće biti nimalo lako, nismo baš u najboljem momentu, pogotovu posle ovakvog derbija ali moramo da se dignemo. Znamo koliko nam je važna ABA liga, da ostvarimo tu pobedu jer sa njom generalno radimo mnogo. Igramo na gostujućem terenu u Ljubljani, moramo da budemo maksimalno skoncentrisani da dođemo do pobede i da sa nekom pozitivnom energijom odemo u Lion - zaključio je Anđušić.

U dosadašnjem toku regionalnog šampionata, "crno-beli" imaju učinak od devet pobeda i jednog poraza, dok je tim iz Ljubljane zabeležio šest trijumfa i dva poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading