NAJNOVIJA INFORMACIJA! Dileme više nema, evo da li Dorsi potpisuje za Partizan!

Autor:

Sport

10.12.2022

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasili se crno-beli.

NAJNOVIJA INFORMACIJA! Dileme više nema, evo da li Dorsi potpisuje za Partizan!

Foto: Tanjug/AP

Iako su se "grobari" ponadali da bi iskusni šuter Tajler Dorsi mogao do dođe u Partizan, od tog posla neće biti ništa!

Sportski direktor crno-belih Zoran Savić demantovao je dolazak Dorsija u Partizan:

Republika

Foto: Starsport

Zoran Savić

- Nikada nismo ni razgovarali na tu temu. Niti sa njegovim agentima, niti sa igračem. U ovom trenutku nismo u pregovorima ni sa jednim igračem - rekao je sportski direktor kluba iz Humske za "Mozzart Sport".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Neša

12.12.2022 12:32

To su prazne priče, niti KK Partizan ima novca, a niti je menadžer Savić doveo neko pojačanje, samo džabe prima platu, presednik Mijailović treba da obezbedi značajna sredstva da se dovede prava pojačanja, a od ovih stranaca, polovini zahvali, jer ne zaslužuju platu što primaju. Oduzeti traku kapitensku i dati je Lesoru, jer je on zaslužuje, a ne kapiten Panter tragičar zadnje tri uzakmice zajedno sa Ledejem, tako da Brodžljanski nije pojačanje od ove ekipe stranaca, ostaviti Egzuma, Lesora, Madara i Papapetroa, a Panteru, Ledeju i Naneliju se zahvaliti na saradnji, umesto njih veću minutažu dati Smailagiču, Vukčeviću, Trifunoviću, Glasu, Anđušiću. Jer ova sezona nam je propala, opet bez trofeja, tako da barem ovi mlađi igrači budu nosioci igre sa ostalim strancima koje sam naveo. Savić nam nije potreban, pre angažovati Vujoševića, koji može da radi sa mladim igračima i priprema ih za jake utakmice. Jer on zna od mladih da stvori igrača. Većinom su ti igrači koje je stvorio Vujošević nosioci igre što u Evropi, što u svetu.