DETONACIJA U PARTIZANU: Crno-beli blizu BRUTALNOG beka?

Autor:

Sport

09.12.2022

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije sve tako crno danas za navijače Partizana.

DETONACIJA U PARTIZANU: Crno-beli blizu BRUTALNOG beka?

Foto: Starsport

Samo dan nakon što su u istorijskom, prvom "večitom derbiju", u istoriji Evrolige, košarkaši Partizana doživeli poraz od Crvene zvezde, crno-beli se nalaze blizu sjajanog igrača, koji bi mogao da im preokrene sezonu.

Naime, kako prenosi "Sport klub", Tajler Dorsi je želja uprave Partizana, pa su crno-beli otpočeli pregovore sa reprezentativcem Grčke.

Dorsi je prošle sezone završio saradnju sa Olimpijakosom, ali je umesto da ostane u Evroligi, svoju šansu odlučio da potraži u NBA ligi, pa je potpisao za Dalas Maverikse. Međutim, nije se dugo zadržao u Dalasu, pa je poslat u G ligu, gde je igrao za Teksas Ledžendse.

Foto: Tanjug/AP

Tajler Dorsi šutira preko Nika Kalatesa

Dorsi će probati da izbori ugovor u nekoj od ekipa u Americi, a ako se to ne dogodi, šansu će potražiti Partizan, koji se nada da će uspeti da privolo Dorsija da nastupi za ekipu Željka Obradovića.

Dorsi je studirao na "Oregon" univerzitetu, a seniorsku karijeru je započeo u ekipi Atlanta Hoksa, za koje je u prvoj sezoni beležio preko sedam poena po meču. Naredne godine je usledio trejd u Memfis, a po završetku sezone 2018/19 je sreću potražio u Evropi, pa je potpisao za Makabi. Tu je bio dve godine, odakle se uputio za Pirej, gde je igrao do kraja prošle sezone.

Inače, porazom od Zvezde, Partizan je pao na 15. mesto u Evroligi, pošto trenutno ima skor od četiri pobede, ali i osam poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
IDEMO U LJUBLJANU POBEDA

09.12.2022 17:30

Bilo je vreme da I Partizan Ima JEDNOG PRAVOG igraca. A sad svi u LJUBLJANU PO POBEDU ! OD TE UTAKMICE ZAVISI USPEH ABA LIGE . OSTOJA ORGANIZUJ TREBA VELIK BROJ NAVIJACA.