LJUBIMAC GROBARA IM DOŠAO GLAVE: Slavni klub je u velikim problemima (FOTO)

Autor:

Sport

10.12.2022

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neke stvari se moraju poštovati.

LJUBIMAC GROBARA IM DOŠAO GLAVE: Slavni klub je u velikim problemima (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaški arbitražni tribunal (BAT) izdao je suspenziju italijanskom Varezeu zbog neisplaćenog novca Milenku Tepiću. Kako je objavljeno, nekadašnji reprezentativac Srbije od italijanskog kluba potražuje oko 90.000 evra, na ime sporazumnog raskida ugovora.

Republika

Foto: Starsport

Milenko Tepić u dresu Partizana

 

Tepić je 2019. sa Varezeom potpisao dvogodišnju saradnju, ali je ista prekinuta posle dva meseca i tri odigrane utakmice. Po rastanku on se vratio u Grčku da igra za Iraklis iz Soluna, gde je i završio karijeru naredne godine.

Bivši igrač Partizana, Panatinaikosa, Vojvodine, Mege i još nekoliko evropskih klubova je sa Varezeom imao potpisan dogovor koji do momenta aktiviranja žalbe nije ispoštovana, zbog čega je BAT reagovao i stavio Vareze pod suspenziju.

Miljenik Partizanove publike je svoju igračku karijeru završio u ekipi Mege 2021. godine, kratko je bio Tim menadžer pomenutog kluba. 

- Samu odluku da završim igračku karijeru nisam doneo lako, ali sa druge strane, kada mi je uprava Mege ponudila ostanem u klubu na poziciji Tim menadžera, brzo smo stigli do dogovora. U Megi sam godinu dana, ali za to vreme sam samo potvrdio mišljenje koje sam imao i ranije, da se radi o izuzetno organizovanom klubu u kome postoji sistem i gde su svi zaista 24 sata posvećeni igračima i njihovom napretku. Verujem da mi neće biti puno potrebno da se naviknem na novu ulogu pošto sam već upoznat sa sistemom funkcionisanja kluba, uslovima, kao i da sam sa većinom igrača već imao priliku da igram i treniram. Željno iščekujem početak novog poglavlja za mene - izjavio je tom prilikom Milenko Tepić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading