ČOVIĆ ČVRSTO NA ZEMLJI: Nedović je sjajno pogodio trojku, ali nije samo on HEROJ

Autor:

Sport

10.12.2022

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dlake na jeziku.

ČOVIĆ ČVRSTO NA ZEMLJI: Nedović je sjajno pogodio trojku, ali nije samo on HEROJ

Foto: Starsport

Crvena zvezda je savladala Partizan u prvom Večitom derbiju koji se odigrao u Evroligi, a prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana Nebojša Čović prokomentarisao je pobednički pogodak Nemanje Nedovića.

Republika

Foto: Starsport

Luka Mitrović, Nemanja Nedović i Luka Vildoza

 

On je naglasio da je ipak cela ekipa zaslužna trijumf, zajedno sa stručnim štabom Duška Ivanovića, a Nedovića je naglasio kao "viner igrača".

- Sjajna je trojka, ali to je rezultat onoga što su oni dogovorili. Iako su imali dosta promašaja, ali to su vam viner igrači, to su vam igrači pobednici. To je ipak doprinos cele ekipe, striučnog štaba. Znate, danas je 19-20. dan kako smo promovisali novog trenera Duška Ivanovića i svih osam je bilo pobeda, ali hoću da vam kažem kakvi su to određene promene i mislim da možemo lagano da nastavimo dalje. Bez ikakvih euforija, igramo jednu po jednu utakmicu, nigde ne žurimo iako nas masa navijača već vidi na F4, u Top 8 - rekao je Čović za "TV Prva". 

Podsetimo košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u "Štark areni" u prvom evroligaškom večitom derbiju u istoriji rezultatom 76:73.  Nemanja Nedović je pogodio trojku na dve sekunde pre kraja za peti uzastopni trijumf tima sa Malog Kalemegdana u Evorligi, odnosno četvrti poraz u nizu tima iz Humske.

Srpski plejmejker je bio najefikasniji pojedninac na susretu sa 20 poena (4/8 za dva, 1/7 za tri) uz 4 asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading