Zvezda pravi TIM SNOVA: Kuva na Marakani, Milojević formira ekipu za LIGU ŠAMPIONA!

Autor:

Sport

11.12.2022

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelni ljudi crveno-belih bacili su se na posao kako bi obezbedili pojačanja za titulu i plasman u elitu.

Zvezda pravi TIM SNOVA: Kuva na Marakani, Milojević formira ekipu za LIGU ŠAMPIONA!

Foto: FK Crvena zvezda

Miloš Milojević

Kuva na Marakani. I to ozbiljno! Istorijska sezona u Mozzart Bet Superligi naterala je čelne ljude Crvene zvezde da zavrnu rukave i krenu u formiranje „drim tima“.

Zvezda trenutno ima deset bodova više od Partizana te je blizu titule i grupne faze Lige šampiona, a da se na Marakani ne sedi skrštenih ruku pokazale su i najave potencijalnih pojačanja u zimskom prelaznom roku.

BOMBA ZA BOMBOM

Crveno-beli dres mogli bi da zaduže Nemanja Maksimović, Uroš Spajić, kao i ubojiti napadač iz Obale Slonovače Žan-Filip Kraso. O kvalitetima Nemanje Maksimovića suvišno je trošiti reči. Vezista Hetafea želi u Zvezdu, ali bi problem moglo da predstavlja obeštećenje od 2.500.000 evra koje bi crveno-beli morali da plate španskom klubu jer Maksimović ima ugovor do 2024. godine.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Maksimović protiv Brazila

 

Za razliku od njega, Uroš Spajić je slobodan igrač i jednim korakom je već na Marakani, a, prema informacijama koje je plasirao Max Bet sport, Žan Pjer Kraso dobio je zvaničnu ponudu da pređe u Zvezdu za godišnju platu od 600.000 evra.

NAJBOLJI OSTAJU

Očekuje se da Crvena zvezda zadrži nosioce igre. To je potvrdio i generalni direktor tima iz Ljutice Bogdana, Zvezdan Terzić:

- Dragović ne može da ide iz Zvezde. Odlazaka neće biti, samo u slučaju dobre ponude mogu da odu Eraković ili Mitrović. Ali ponuda koje mi tražimo za sada nema - otkrio je Terzić na godišnjem brifigu sa novinarima.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović

 

Uz to, kapiten Milan Borjan produžio je ugovor i završiće karijeru u Zvezdi, pa se može reći da će crveno-beli biti veoma jaki naredne godine.

POTENCIJALNI TIM ZVEZDE U NASTAVKU SEZONE

Milan Borjan - Strahinja Eraković, Aleksandar Dragović, Uroš Spajić (Nemanja Milunović), Milan Rodić - Nemanja Maksimović (Kings Kangva), Gelor Kanga - Mirko Ivanić (Stefan Mitrović), Osman Bukari, Aleksandar Katai - Aleksandar Pešić (Žan-Filip Kraso).

Uz njih tu su još i golmani Nikola Vasiljević i Zoran Popović, defanzivci Marko Gobeljić, Radovan Pankov i Irakli Azarov, vezisti Srđan Mijailović, Seku Sanogo, Slavoljub Srnić, Veljko Nikolić, Ibrahim Mustafa, napadač Kalifa Kulibali (koji bi mogao da napusti klub) i Jovan Mijatović...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Koshke1977

12.12.2022 11:52

I opet se ne razmišlja o desnom beku,znači guracemo Erakovica na desnog beka dokle god mu ne pukne karijera.