STRAŠAN NAPADAČ STIŽE U ZVEZDU: Drogbin naslednik ima ponudu šampiona Srbije (VIDEO)

Autor:

Sport

10.12.2022

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Marakani se radi punom parom.

STRAŠAN NAPADAČ STIŽE U ZVEZDU: Drogbin naslednik ima ponudu šampiona Srbije (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen/Ligue 1 Uber Eats Official/Ilustracija

Iskusni Kalifa Kulibali je praktično završio svoju odiseju u Crvenoj zvezdi, rešenja se traže već nekoliko meseci u Evropi...

Na radaru je nekoliko opcija, a od ranije je poznato da je jedna Žan Filip Kraso (25,187). Napadač rođen 1997. godine u Štutgartu ima državljanstvo Obale Slonovače i Nemačke, a kako otkriva "Max bet sport" dobio je zvaničnu ponudu pre nekoliko dana od šampiona Srbije. U mejlu stoji ugovor na dve i po godine do juna 2025. godine i fiksnu platu od 600.000 evra plus bonusi za domaće trofeje i eventualne uspehe u Evropi.

Ove sezone u Sent Etjenu je snažni golgeter uspeo na 13 utakmica da postigne osam golova, a plan mu je da šest meseci pre isteka ugovora promeni klub. “Zeleni” nisu u situaciji da traže visoko obestećenje što ide u prilog crveno-belima.Napadač ima i drugih ponuda, te će u predstojećem periodu odlučiti gde će nastaviti karijeru. 

Beograđanima su ponuđena još dva stranca. Obe opcije izgleda čekaju konačnu odluku reprezentativca Obale Slonovače. Ako odbije, tražiće se novo rešenje. Bez dileme angažovanje napadača je baš bitno za nastupe od februaru u trci za novu titulu i plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Podsetimo, uprava Crvene zvezde prethodnih dana radim punom parom. Uroš Spajić je na pragu povratka u crveno-bele, a pored Krasoa meta je i Nemanja Maksimović (više o tome pročitajte OVDE)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading