ŠOK POSLE ELIMINACIJE: Hrvati poslali Nejmara U PENZIJU?!

Autor:

Sport

10.12.2022

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više mu nije do fudbala.

ŠOK POSLE ELIMINACIJE: Hrvati poslali Nejmara U PENZIJU?!

Foto: Tanjug/AP

Nejmar posle utakmice Hrvatska - Brazil

Fudbalska reprezentacija Hrvatske ponovo se plasirala u polufinale Svetskog prvenstva.

Žrtva penal majstora bio je Brazil, pa je četa Zlatka Dalića boljim izvođenjem jedanaesteraca uspela da stigne do šanse da se bori za titulu najboljeg na planeti.

Gubili su Hrvati golom Nejmara u nadoknadi prvog produžetka, bili su na kolenima, ali su uspeli da se podignu, vrate iz mrtvih, golom Bruna Petkovića u 117. minutu izjednače, a zatim i slave, te izbace jednog od glavnih favorita za titulu u Kataru.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Hrvatske

Ovaj poraz jako je teško pao prvoj zvezdi Brazila, Nejmaru, koji je istakao da sada razmišlja i o kraju reprezentativne karijere!

Iskreno, ne znam da li ću ponovo igrati za reprezentaciju. Mislim da nije dobro da govorim sada vruće glave. Moguće je da ne razmišljam ispravno - rekao je on, pa dodao:


- Da kažem da je sada kraj bilo bi preuranjeno, ali ne garantujem ni suprotno. Da vidimo šta će se desiti. Treba mi vremena da razmislim, da vidim šta želim za sebe.

Podsetimo, reprezentacija Hrvatske je juče bila bolja od Brazila posle izvođenja penala i tako se plasirala u polufinale gde ih u utorak od 20 sati očekuje okršaj sa Argentinom.

Da li su ovom pobedom fudbaleri Hrvatske poslali Nejmara u reprezentativnu penziju ostaje da se vidi u narednom periodu. Nejmar je za Brazil do sada odigrao 124 utakmice na kojima je postigao 77, a namestio 56 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading