ČUO SAM SE S PREDSEDNIKOM VUČIĆEM! Ministar otkrio ključne detalje obraćanja šefa države!

Autor: Republika

Vesti

10.12.2022

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se u subotu u 19 časova javnosti i tom prilikom će govoriti o situaciji u kojoj se nalazi naša zemlja.

ČUO SAM SE S PREDSEDNIKOM VUČIĆEM! Ministar otkrio ključne detalje obraćanja šefa države!

Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ bg

Najavljeno je da će predsednik govoriti o situaciji na Kosovu i Metohiji i teroru koji Srbi sa severa južne srpske pokrajine trpe od strane Aljbina Kurtija.

Ministar finansija i jedan od najbližih saradnika predsednika Vučića, Siniša Mali, otkrio je da se rano jutros čuo sa predsednikom.

- Čuo sam se sa predsednikom. Tema njegovog obraćanja je situacija na Kosovu. Pojedinci iz opozicije govore o rasporedu naših jedinica, šire defetizam... Predsednik će govoriti o svemu sa čime se suočavamo, pritiscima iz regiona, Evrope, celog sveta - otkrio je ministar Mali i dodao:

- U svim tim uslovima, u izuzetno kompleksnom okruženju, imate ljude koji rade protiv interesa svoje države. Razumem i da vređate i dobacujete, sve dok je na ličnoj bazi, nije problem... Ali ljudi, zašto radite protiv interesa svoje zemlje? Njima smeta i vojska, smeta im snaga naše zemlje. A to govore ljudi koji su uništili ovu zemlju. Sve što su mogli da prodaju, prodali su, sve što su mogli da istope, istopili su. Napadate vojsku Srbije, šta vam je vojska zgrešila - upitao je Mali tokom gostovanja u Novom jutru na TV Pink.

Republika

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Ministar finansija Siniša Mali

Na kraju je ministar izneo suštinu kako Srbija može da izađe kao pobednik iz cele situacije.

- Nama je potrebno jedinstvo, situacija nije laka, naprotiv. Potrebno nam je da se svi zajedno borimo za našu Srbiju - poručio je ministar u Vladi Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading