Hrvatska bacila Brazil NA KOLENA, a Zdravko Mamić jednom rečenicom ZAPALIO REGION!

Autor:

Sport

10.12.2022

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se posle velike pobede.

Hrvatska bacila Brazil NA KOLENA, a Zdravko Mamić jednom rečenicom ZAPALIO REGION!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Hrvatske

Fudbalska reprezentacija Hrvatske nema nameru da se zaustavi.

Hrvati su se plasirali u polufinale Svetskog prvenstva u Kataru i to tako što su savladali glavnog favorita za "zlatnu boginju", selekciju Brazila.

Odličan meč odigrali su izabranici Zlatka Dalića, gubili su u produžetku, uspelli su da se "vrate iz mrtvih" i golom Bruna Petkovića u 117. minutu stigli do penal serije gde je ponovo briljirao Dominik Livaković, te su Brazilci bačeni na kolena.

Po završetku utakmice oglasio se i nekada jedan od najmoćnijih ljudi hrvatskog fudbala, Zdravko Mamić. Pre susreta istakao je da bi Hrvatska bila šampion sveta da ima Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića, a posle velike pobede na svom Fejsbuk profilu napisao je samo jednu rečenicu:

- Ono što je nekad bio Brazil, to je sada Hrvatska!

Podsećamo, Zdravko Mamić već godinama živi u Bosni i Hercegovini, odakle prati rezultate zagrebačkog kluba i hrvatskog nacionalnog tima pošto ga u domovini traži pravosudni sistem.

Mamić je nekada bio alfa i omega Dinama iz Zagreba, učestvovao je u samim počecima karijera mnogih aktuelnih reprezentativaca Hrvatske, a da stvar bude još zanimljivija upravo su igrači jednog od najvećih klubova u našem komšiluku rešili utakmicu protiv Brazila. Dominik Livaković je briljirao na golu, Bruno Petković je dao gol, a Mislav Orsić mu je asistirao!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading