MESI IZGUBIO ŽIVCE! Argentinac VREĐAO RIVALA pred kamerama, Holanđanin KRENUO ka njemu! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.12.2022

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je napeto.

MESI IZGUBIO ŽIVCE! Argentinac VREĐAO RIVALA pred kamerama, Holanđanin KRENUO ka njemu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi na utakmici Holandija - Argentina

Fudbalska reprezentacija Argentine uspela je posle dosta muka da se plasira u polufinale Svetskog prvenstva u Kataru.

Argentinci su slomili optor Holanđana tek posle jedanaesteraca i pored toga što su tokom većeg dela meča bili daleko bolji rival.

Vodili su "gaučosi" sa 2:0 golovima Moline i Mesija, ali je Holandija u foto-finišu stigla do 2:2 preko dvostrukog strelca Veghorsta koji je pogađao u 83. i 101. minutu!

Ušlo se u produžetke, fortuna je bila na strani Holanđana da ni tu ne spakuju kofere, ali im je sreća okrenula leđa na penal lutriji i Argentina je, sasvim zasluženo, prošla među četiri najbolje selekcije planete i zakazala duel sa Hrvatskom.

Susret je obilovao grubim startovima, sukobima i ogromnom tenzijom! Ništa bolje nije bilo ni po završetku meča.

Naime, Leo Mesi davao je izjavu jednom novinaru kada je jedan od Holanđana krenuo ka njemu kako bi raspravio neki detalj sa terena. Mesi je potpuno izgubio živce i počeo je da vređa svog protivnika.

Šta gledaš, budalo? Ajde, produži dalje! - vikao je Mesi, a kamere su već bile uključene i ova situacija je u potpunosti zbunila novinara koji je pokušao da smiri Argentinca.

 

 

Po informacijama do kojih su došli strani mediji, Lionel Mesi našao se u okršaju sa Veghorstom, a drugi navodi su da je ka jednom od najboljih igrača planete krenuo Luj Van Gal. Na kraju se sve završilo na verbalnom sukobu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading