Optužen za PLJAČKU I UBISTVO otišao u Katar kako bi BODRIO Mesija: Interpol ga PRONAŠAO, otkrio ga JEDAN DETALJ!

Autor:

Sport

09.12.2022

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za rubriku verovali ili ne.

Optužen za PLJAČKU I UBISTVO otišao u Katar kako bi BODRIO Mesija: Interpol ga PRONAŠAO, otkrio ga JEDAN DETALJ!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Tokom Svetskog prvenstva u Kataru naslušali smo se mnogih priča, ali je jedna pomerila sve granice.

Argentina i Holandija odmeriće snage u četvrtfinalu Mundijala (petak, 20.00), a jedan obožavalac Lea Mesija uradio je sve kako bi stigao da bodri svog heroja.

Izvesni Diego Čakon, argentinski advokat, nalazi se na poternici zbog pljačke i ubistva, ali je uspeo da pronađe način da stigne u Katar da gleda Mesija i ekipu. Vlasti u Argentini izvršile su raciju i upale u njegov dom 29. novembra, te su na telefonu Čakonove devojke pronašli dokaze da se advokat nalazi na Mundijalu u Kataru.

Ubrzo je usledila reakcija Interpola, Diego Čakon je uhapšen i to dan pred meč Argentine i Holandije. Prema navodima jednog od agenata Interpola, Čakon je trebao da bude uhapšen upravo na stadionu Luisal na toj utakmici.

 

 

Ipak, agenti su uspeli da ga lociraju u smeštaju, a on se nije opirao hapšenju kada su po njega došli. Prosto je nestvarno da je Diego Čakon sve doživljaje iz Katara uredno objavljivao na društvenim mrežama i to je detalj koji mu je na kraju i došao glave.

Čakon je optužen da je bio organizator pokušaja pljačke 19. novembra u jednom skladištu u Argentini, a sve se završilo tragično jer je jedan od radnika ubijen, dok je drugi lakše povređen.

Diego Čakon je pobegao iz svoje matične zemlje 29. novembra letom koji je povezan sa Parizom pre nego što je sleteo u Dohu kako bi podržao Lionela Mesija na Svetskom prvenstvu.

Argentina sada čeka njegovo izručenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading