MESI OTVORIO DUŠU: Ljut sam na sebe!

Autor:

Sport

30.11.2022

23:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drago mu je zbog pobede, ali...

MESI OTVORIO DUŠU: Ljut sam na sebe!

Foto: Tanjug/AP

Argentina je posle uvodnog poraza od Saudijske Arabije uspela da osvoji prvo mesto u grupi C na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Gaučosi su meču 3. kola grupne faze savladali Poljsku sa 2:0 i zakazali duel sa Australijom u borbi za plasman u četvrtfinale.

Kapiten Argentine Lionel Mesi mogao je da bude tragičar, pošto je u prvom poluvremenu promašio penal, tačnije odbranio mu ga je Vojčeh Ščesni.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Leo Mesi

- Ljut sam na sebe zbog promašenog penala. Imam utisak da je tim bio joj jači posle te moje greške. Znali smo da ako postignemo prvi gol, to sve može da promeni - kaže Mesi.

On je potom govorio o narednim izazovima koje čekaju njega i saigrače u Kataru.Leo je svestan da je obavljen jedan dobar deo posla, ali da velika uzbuđenja tek slede.

- Mislim da će utakmica sa Australijom biti veoma teška. Svako može da pobedi svakoga, sve je nekako izjednačeno. Moramo da pripremimo taj meč na najbolji mogući način, kako mi to obično i radimo - zaključio je fudbaler PSŽ-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading