TUGA, ČEMER I JAD! Suze u Kataru! (FOTO)

Autor:

Sport

09.12.2022

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očaj...

TUGA, ČEMER I JAD! Suze u Kataru! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Hrvatske plasirala se u polufinale Mundijala u Kataru pobedom nad selekcijom Brazila posle boljeg izvođenja penala (4:2) - 1:1 nakon 120. minuta fudbala.

"Kockaste" još od Mundijala u Rusiji prati neviđena sreća na šampionatima sveta, pa su sa istom praksom nastavili i u Kataru. Ovo je peti put zaredom da su u nokaut fazi uspeli da nakon prenala prođu dalje.

Protiv Japana su imali sreće, a tako je bilo i protiv "karioka". Napadao je Brazil, vršio pritisak, ali je golman Dominik Livaković uspevao da na sve moguće načine osujeti pokušaje "karioka".

Igrao se prvi minut nadoknade u prvom produžetku kada su Brazilci kao na malom fudbalu odigrali akciju na prvu, a egzekutor je bio Nejmar. I kada se činilo da je Brazil došao do pobede, na scenu stupa Bruno Petković. "Mlatno" je po lopti kao što se mlati prazna slama, a lopta je na putu do mreže zakačila Markinjosa i prevarila Bekera za 1:1.

Osokolejni takvim golom, hrvatski fudbaleri su u penal seriji srušili petostrukog šampiona sveta i sada čekaju boljeg iz duela Argentina - Holandija, a taj duel je na programu od 20 časova.

Reprezentativci Brazila su pali na zemlju i u suzama ispratili slavlje "kockastih".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading