ŠOK ZA HRVATE: Velika krađa - OSTALI bez BORBE ZA MEDALJE na Mundijalu, a ON je kriv za sve!

Autor:

Sport

09.12.2022

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je početak delovao obećavajuće, Hrvati su ostali bez prilike da se bore za neku od medalja.

ŠOK ZA HRVATE: Velika krađa - OSTALI bez BORBE ZA MEDALJE na Mundijalu, a ON je kriv za sve!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Brazila i Hrvatske sastali su se 2014. godine na otvaranju Svetskog prvenstva, a na kraju je selekcija "Selesaa" upisala pobedu od 3:1.

Turnir u Brazilu, koji su otvorili domaća selekcija i Hrvatska, počeo je odlično za naše komšije, pošto su već početkom prvog dela došli do prednosti, kada je Marselo u 10. minutu postigao autogol.

Odlično su "kockasti" ušli u meč u Sao Paolu, imao je Olić još jednu šansu početkom meča, ali je onda usledio "hladan tuš". Nejmar u 29. minutu donosi izjednačenje svojoj selekciji, a onda drugim pogotkom, ovaj put u 71. minutu, donosi veliki preokret svojoj ekipi.

Postigao je pogodak sa bele tačke, koji je stigao nakon nepostojećeg faula Dejana Lovrena, koji je dosudio Japanac Nišimura. Nejmar je bio siguran, protesti Hrvata nisu urodili plodom, pa je sadašnji igrač PSŽ-a svojim drugim pogotkom presudio Hrvatima. Konačan rezultat meča postavio je Oskar u nadoknadi drugog dela igre.

Hrvati na kraju nisu uspeli da se oporave od ovog poraza. Pobedili su Kamerun u drugom kolu, ali su zatim poraženi od Meksika u trećoj utakmici, u meču u kom im je bila potrebna pobeda, pa su na kraju Mundijal završili već u grupnoj fazi, dok su dalje iz grupe A otišli upravo Brazil i Meksiko.

Titulu je na tom Svetskom prvenstvu na kraju osvojila selekcija Nemačke, koja je u finalu pobedila Argentinu sa 1:0, golom Marija Gecea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading