SRAMOTA HRVATA: Tuku se MEĐUSOBNO zbog DRESA REPREZENTACIJE! Incident koji je ZGROZIO javnost!

Autor:

Sport

01.12.2022

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije izgubile konce.

SRAMOTA HRVATA: Tuku se MEĐUSOBNO zbog DRESA REPREZENTACIJE! Incident koji je ZGROZIO javnost!

Foto: Tanjug/AP

Navijač Hrvatske

Fudbalska reprezentacija Hrvatske u četvrtak od 16 časova igra meč odluke u borbi za osminu finala Svetskog prvenstva u Kataru.

Protivnik je Belgija, a naše komšije ne smeju da izgube ako žele u nokaut rundu.

U senci više nego korektnih igara reprezentacije Hrvatske u Kataru, gde su Modrić i ekipa remizirali sa Marokom (0:0) i savladali Kanadu (4:1) desio se jedan veliki incident i to u Zagrebu.

U Horvaćanskoj ulici u Zagrebu, 23. novembra oko 10 časova ujutru, došlo je do fizičkog napada jednog pripadnika Bed Blu Bojsa na 19-godišnjaka i to sve zbog - dresa reprezentacije Hrvatske?! Slučaj je sada isplivao u javnost, a navodi se da je nesrećni mladić batine dobio samo jer je nosio dres Marka Livaje, inače najboljeg igrača splitskog Hajduka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Marko Livaja na meču Hrvatska - Kanada

 

Kako saznaje "Večernji list", za koji je sve ovo potvrdila zagrebačka policija, 19-godišnjak je na kraju i ostao bez dresa, a posle početnog šoka i ukazane pomoći slučaj je prijavio policiji.

Nepoznati počinilac uz verbalnu pretnju i upotrebom fizičke sile počinio je razbojništvo nad devetnaestogodišnjakom i oduzeo hrvatski navijački dres. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, dok je kriminalističko istraživanje u toku -  istakli su iz PU zagrebačke.

Da podsetimo, pre nekoliko meseci u Branimirovoj ulici u Zagrebu nekoliko BBB-a zaustavilo je vozilo i napalo devetogodišnje dete koje je na sebi imalo dres Hajduka, takođe sa potpisom Marka Livaje. Zaista, ovo su stvari kojima nije mesto u civilizovanom svetu i vinovnik incidenta mora što pre pred lice pravde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading