DETONACIJA NA MARAKANI: Transfer vredan Lige šampiona - Zvezda na korak od STRAŠNOG POJAČANJA!

Autor:

Sport

09.12.2022

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači ga sa nestrpljenjem očekuju!

DETONACIJA NA MARAKANI: Transfer vredan Lige šampiona - Zvezda na korak od STRAŠNOG POJAČANJA!

Foto: Starsport

Uroš Spajić na treningu reprezentacije Srbije

Reprezentativac Srbije, Uroš Spajić, koji je neko vreme van terena zbog problema sa povredom kolena, mogao bi da se vrati na Marakanu i pojača Crvenu zvezdu u zimskom prelaznom roku.

Ovu informaciju doneo je "Mozzart sport", a nema sumnje da bi navijači voleli da vide iskusnog defanzivca u crveno-belom dresu, te da bi sa njim titula i plasman u Ligu šampiona bili još bliže.

Do transfera bi moglo da dođe već u narednih desetak dana jer je Spajić trenutno slobodan igrač.

Republika

Foto: Starsport

Uroš Spajić u dresu Crvene zvezde

 

Spajić je ponikao u Crvenoj zvezdi gde je prošao sve mlađe kategorije, a kratko je bio i na pozajmici u Sopotu. Zatim se ustalio u seniorskom timu gde je igrao odlično te zaradio transfer u Tuluz. Za francuski tim nastupao je 71 put, a odatle je krenuo ka Belgiji gde je igrao za Anderleht, prvo kao pozajmljen fudbaler, a zatim su oni i otkupili Spajićev ugovor.

Dres Anderlehta nosio je 75 puta, postigao je tri gola, a karijera ga je zatim vodila u Krasnodar, Fejenord i Kašimpašu.

U Turskoj je krenuo odlično, bio je na meti Bešiktaša, čak je bio i veoma blizu transfera, ali je povreda kolena bila prepreka zbog koje je na kraju ostao bez kluba, ali i bez poziva za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Za reprezentaciju Srbije Uroš Spajić je debitovao protiv Jermenije 2015. godine, igrao je ukupno 20 puta i nema sumnje da će biti ozbiljno pojačanje ako se odluči da dođe na Marakanu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading