NIŠTA OD BRUTALNOG POJAČANJA: Najbolji strelac Premijer lige ODBIO Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

23.11.2022

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer je propao.

NIŠTA OD BRUTALNOG POJAČANJA: Najbolji strelac Premijer lige ODBIO Crvenu zvezdu!

Foto: republika.rs

Delije

Fudbaleri Crvene zvezde završili su 2022. godinu na prvom mestu Mozzart Bet Superlige Srbije.

Četa Miloša Milojevića ima deset bodova viška u odnosu na večitog rivala Partizan, prošla je dalje i u Kupu Srbije, a jedina mrlja je ispadanje u grupnoj fazi Lige Evrope.

Zvezda je tokom sezone ostala bez Ohija Omoidžuanfa i Milana Pavkova, stigao je Aleksandar Pešić koji se dobro snašao uz Kalifu Kulibalija koji se nije pokazao kao pojačanje. Zbog toga je jasno da u zimskom prelaznom roku na Marakani moraju da rade na transferima u samom špicu napada.

Jedan od glavnih kandidata da stigne u Ljutice Bogdana bio je najboli strelac ruske Premijer lige, igrač Orenburga Vladimir Sičevoj.

Ipak, kako su tamošnji mediji preneli - od posla neće biti ništa! Sičevoj je odlučio da odbije ponudu Crvene zvezde i nije zainteresovan za selidbu u Beograd.

Crveno-beli su, preneli su ranije ruski mediji, poslali ponudu za najboljeg strelca tamošnjeg šampionata i bili su spremni da aktiviraju otkupnu klauzulu od 100 miliona rublja (1.6 miliona evra) navedenu u ugovoru, ali igrač je to odbio.

Sičevoj je ove sezone postigao 16 golova u 17 mečeva, a produžio je ugovor sa klubom do 2024. godine. Tokom karijere nastupao je još i za Simferpol, Krimteplicu i Irtiš iz Omska. Zvezda će morati da potraži sreću na drugom mestu i pitanje je ko će stići na Marakanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading