ŠOK! Partizan ostaje bez STRANCA!

Autor:

Sport

16.12.2022

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije ispunio očekivanja, pa će napustiti Humsku.

ŠOK! Partizan ostaje bez STRANCA!

Foto: Starsport

Kvinsi Menig i Rikardo Gomeš

Kvinsi Menig, krilni napadač Partizana, po svemu sudeći će napustiti Beograd u slučaju bilo kakve zadovoljavajuće ponude, prenosi "Sportski žurnal".

Menig je pre godinu i po stigao u Beograd, Tventeu je plaćen 700 hiljada evra, a čini se da bi u Humskoj bili srećni ukoliko bi ponuda za holandskog igrača glasila upravo toliko.

Brzonogi krilni fudbaler je puno obećavao kada je stigao u crno-bele, postigao je i vrlo ibtan gol protiv Sparte u prošlogodišnjem izdanju Lige konferencija, ali se čini da nije ispunio očekivanja navijača i ljudi iz kluba, pa će uskoro doći do razilaženja, ukoliko Partizan dobije ponudu.

Foto: Starsport

Kvinsi Menig u dresu Partizana

Umeso njega, najavljen je dolazak Doleva Hazize iz redova Makabi Haife, koji bi trebao da igra u paru zajedno sa Fusenijem Dijabateom, dok će Rikardo Gomeš ostati neprikosnoven u špicu.

Od početka leta do danas, Menig je postigao četiri i namestio pet golova, imao neke odlične partije, pre svega protiv Kolubare i Radnika, ali ga nije bilo nigde u Evropi i mečevima sa Crvenom zvezdom, pa zato deluje opravdana namera rukovodstva vicešampiona da mu nađe zamenu.

Inače, Partizan se trenutno nalazi na drugom mestu Superlige Srbije, pošto na pauzi imaju deset bodova manje od Crene zvezde, pa im treba čudo ukoliko žele da na kraju stignu do titule i direktnog plasmana u Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading