DETONACIJA U HUMSKOJ: Strašno POJAČANJE na pragu Partizana?

Autor:

Sport

15.12.2022

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko dođe do dogovora, bio bi značajan korak unapred za crno-bele.

DETONACIJA U HUMSKOJ: Strašno POJAČANJE na pragu Partizana?

Foto: Republika

Stadion u Humskoj

Fudbalski klub Partizan u nastavku sezone mogao bi da bude jači za Doleva Haziza, fudbalera Makabija iz Haife, saznaje "Telegraf".

 Dve strane su već uspostavile kontakt, a fudbaler nema ništa protiv selidbe u Beograd, ukoliko se klubovi dogovore oko visine obeštećenja.


Izraelac bi prvobitno u klub stigao kao zamena za Kvinsija Meniga, čijim partijama nisu zadovoljni u Humskoj, te je procenjeno da im je uz Fusenija Dijabatea, potreban još jedan prodoran igrač koji bi mogao da pravi razliku.

Foto: Starsport

Dolev Haziza u dresu Makabija iz Haife

Crno-beli veruju da je u pitanju fudbaler koji može da donese kvalitet na domaćoj sceni, ali koji može da razliku pravi i u Evropi, pošto će klub iz Humske konkurisati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ukoliko ne pretekne večitog rivala, uz već obezbeđeno mesto u Ligi Evrope.


Ovaj fudbaler je pažnju na sebe  skrenuo prošlog leta, kada je bio deo Makabijevog tima koji je eliminisao Crvenu zvezdu u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona. U oba duela sa crveno-belima bio je veoma zapažen, a u prvom meču u Haifi je imao i dve asistencije.

Pre nego je 2019. godine stigao u Makabi, Haziza je branio boje Bnei Jahude, zajedno sa bivšim igračem Partizana Markom Jovanovićem, a potom i Hapoela Ramat Gana. Od 2019. godine nastupa za reprezentaciju Izraeala, dok bi u Humskoj mogao da ga sačeka reprezentativni saigrač, Bibras Natho.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading