VELIKI PROBLEM ZA CRNO-BELE: Partizan ostaje bez ogromnog TALENTA?

Autor:

Sport

22.11.2022

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesti koje navijači Partizana nikako nisu želeli da čuju.

VELIKI PROBLEM ZA CRNO-BELE: Partizan ostaje bez ogromnog TALENTA?

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Samed Baždar bi mogao da pređe u turski Bešiktaš, ukoliko istanbulski crno-beli budu spremni da plate 7,5 miliona evra koliko traži Partizan, prenosi "Sportski žurnal".

Baždar je dobio šansu ove sezone i opravdao je poverenje trenera Gordana Petrića, a postigao je četiri gola i upisao asistenciju.

Vunderkind iz "klase 2004" nedavno je produžio ugovor sa crno-belima do 2026. godine, ali igre mladog fudbalera nisu ostale nezapažene u evropskim krugovima, a čak je i španska "Marka" pisala o perspektivnom napadaču.

Foto: fkpartizan

Samed Baždar u dresu Partizana

Jasno je da bi klub iz Humske mogao da napuni kasu od Samedove prodaje, možda već i ove zime.Turci su najavili pojačanja u zimskom prelaznom roku i očekuje sa da osveže ofanzivni deo tima.

Ukoliko Baždar ode u Bešiktaš, imaće veliku konkurenciju u vidu Vouta Veghortsta, najboljeg strelca tima, Dženka Tosuna i Kevina Nkudua.

U slučaju da klub iz Istanbula realizuje transfer Baždara, nastavio bi sa dovođenjem igrača sa prostora bivše Jugoslavije, pošto su nedavno angažovali Ajdina Hasića (21), reprezentativca mlade selekcije Bosne i Hercegovine i đaka zagrebačkog Dinama.

Pored ofanzivnog veziste, Bešiktaš je kupio i talentovanog krilnog napadača iz Severne Makedonije – Besara Guđufija iz Belasice (18).

Posle 13. odigranih utakmica, fudbaleri Bešiktaša se nalaze na 8. mestu turskog prvenstva, sa 22 osvojena boda, sedam manje od vodećeg Fenerbahčea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading