NAJBOLJI MOGUĆI POČETAK 2023. GODINE: Zvezdini Afrikanci srušili prvog protivnika u Turskoj (VIDEO)

Autor:

Sport

15.01.2023

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli pobedili Poljake.

NAJBOLJI MOGUĆI POČETAK 2023. GODINE: Zvezdini Afrikanci srušili prvog protivnika u Turskoj (VIDEO)

Foto: Starsport

Strahinja Eraković sa saigračima iz Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde trijumfalno su započeli 2023. godinu, pošto su u prvoj kontrolnoj utakmici na zimskim pripremama u Turskoj pobedili Lehiju iz Gdanjska rezultatom 3:1.

Prvi gol na meču postigao je Osman Bukari, koji je u 13. minutu zatresao mrežu poljskog tima.

Izjednačenje Lehiji doneo je Jaroslav Kubicki u 39. minutu meča, pa se nerešenim rezultatom otišlo na odmor.

Šampion Srbije je ponovo poveo u 71. minutu, kada je Rafal Pjetržak postigao autogol, a u 79. je konačan rezultat postavio Kings Kangva.

Crvena zvezda je prvo poluvreme odigrala u sledećem sastavu: Borjan - L. Nikolić, Leković, Dragović, Azarov - V. Nikolić, Kanga - Bukari, Ivanić, Mitrović - Mustafa.

Već na startu drugog dela je Miloš Milojević promenio ceo tim, pa su od 46. minuta zaigrali: Vasiljević - Gobeljić, Eraković, Pankov, Rodić - Mijailović, Kangva - Mituljikić, Krstičić, Prucev - Katai.

U toku drugog poluvremena su Srnić i Motika zamenili Mijailovića, odnosno Mituljikića, pa su tako svi igrači koji su se našli u protokolu dobili šansu protiv Lehije.

***

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading