DELIJE OVO MORAJU DA ČUJU! Luka Dončić zvezdaše bacio u TRANS! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.01.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči Slovenca izazvale oduševljenje među crveno-belim delom Srbije.

DELIJE OVO MORAJU DA ČUJU! Luka Dončić zvezdaše bacio u TRANS! (VIDEO)

Foto: Starsport

Najbolji košarkaš Dalasa Luka Dončić oduševio je delije rečima da redovno prati evroligaške mečeve Crvene zvezde i Real Madrida.

Slovenac je objasnio razliku između košarke na "starom kontinentu" i "preko bare", tom prilikom istakavši da se pristupi razlikuju.

Ne znam koliko učim, samo gledam košarku, a najviše gledam Crvenu zvezdu i Real Madrid. Rekao bih da su tamo drugačija pravila i često ne možeš da igraš na isti način u Evroligi kako bi igrao u NBA. Samo uživam gledajući košarku - naveo je slovenački superstar.

 

 

Dakle, Dončić je posebno uživao minule nedelje kada su crveno-beli u dvorani "Aleksandar Nikolić" ugostili "kraljevski klub", koji je iz Beograda odneo ceo plen zahvaljujući pobedi od 79:59.

Španski gigant je trenutno lider elitnog takmičenja sa učinkom 13-6, dok se Zvezda nalazi na deobi osmog mesta sa Efesom i Makabijem (10-9).

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading